باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت


پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دانشگاه مونیخ آلمان با مطالعه بیش از ۴۰۰۰ نفر دریافتند که باکتری‌های روده در طول روز دچار نوسان می‌شوند و این میزان در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ به مراتب کمتر روی می‌دهد. محققان معتقدند می‌توانند از این الگو برای پیش بینی و تشخیص بیماری دیابت استفاده نمایند.

ریتم شبانه روزی بدن موسوم به ساعت بدن در تنظیم الگوهای خواب، هوشیاری، دما و فشارخون نقش دارد. این ریتم‌های بیولوژیکی روزانه در هماهنگی با نور و دسترسی به مواد غذایی هستند اما فرایندهای متابولیکی درونی را هم تنظیم می‌کنند.

از تأثیرات احتمالی سلامت ریتم شبانه روزی بدن، چاقی و دیابت نوع۲ است. شواهد موجود رابطه بین اختلال در این ریتم شبانه روزی و مقاومت انسولین را نشان می‌دهد.
 
مطالعه جدید نشان می‌دهد دیابت با تغییر در ریتم روزانه میکروبیوم های روده مرتبط است.
 
محققان آلمانی دریافتند افراد مبتلا به دیابت نوع۲ دارای نوسانات روزانه کمتری در برخی از باکتری‌های روده شأن هستند و این تغییرات در پیش بینی و تشخیص بیماری نقش دارد.
 
در این مطالعه، میکروبیوم روده حدود ۲۰۰۰ فرد در طول یک دوره ۲۴ ساعتی بررسی شد. نتایج اثبات کرد که نوسانات منظمی در باکتری‌های روده روی می‌دهد.
 
سپس آنها تنها افراد مبتلا به اختلالات متابولیکی نظیر چاقی، پیش دیابت و دیابت نوع۲ را مورد مطالعه قرار دادند.
 
آنها دریافتند افراد مبتلا به چاقی و دیابت نوع۲ الگوهای ریتمیک باکتری‌های روده شأن را از دست می‌دهند. همچنین آنها به تغییرات ویژه ای در باکتری‌های روده افراد مبتلا به دیابت پی بردند.
 
محققان پی بردند ۱۳ نوع باکتری در طول روز در افراد دیابتی تغییر نمی‌کند. آنها از این باکتری‌ها برای ایجاد الگوی ریاضیاتی در تشخیص ابتلاء افراد به دیابت استفاده کردند.
 
آنها توانستند با استفاده از این الگو بر روی گروه جدیدی متشکل از ۶۹۹ نفر، احتمال ابتلاء آنها به دیابت را پیش بینی نمایند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 14129 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ سه شنبه ۳۱ تير بازدید: 2838 ساعت: 5:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
11 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  مصرف آب گوجه‌فرنگی موثرتر از نوشابه‌های انرژی‌زا کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...

  سبزیجاتی برای فصل سرما فصل سرما نزدیک است و شما باید به فکر تأمین ویتامین...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.