ایجاد ۸ سایت الگویی ترویجی کشاورزی در استان سمنان


پایگاه خبری لقمه: مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: هشت سایت الگویی ترویجی کشاورزی در این استان در حال اجرا است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی مؤمن مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار کرد: هشت سایت الگویی ترویجی در استان سمنان با هزینه ۲۴۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

 
وی با اشاره به برخی از اهداف اجرای این سایت‌های الگویی گفت: این سایت‌ها با هدف ایجاد فضای مناسب برای اجرای روش‌های جدید کشاورزی در شهرستان و استان در سال ۱۴۰۰ اجرایی می‌شود.
 
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: سایت‌های الگویی واحدهای تولیدی متعلق به یک کشاورز خبره یا تسهیل‌گر روستایی و تعدادی واحد متعلق به سایر بهره‌برداران یک روستا بوده که در آن‌ها موضوعات مرتبط به فعالیت‌های جمعی و اجرای توصیه‌های فنی و یافته‌های تحقیقاتی و طرح‌های موردنظر وزارت جهاد کشاورزی به اجرا گذاشته می‌شود.
 
مؤمن اضافه کرد: در این سایت‌ها علاوه بر مجموعه‌ای از فرآیندهای ترویجی از حضور محققان و کارشناسان فنی بخش اجرا نیز استفاده می‌شود که به‌نوبه خود چرخه کاملی از هماهنگی، ترویج، آموزش و اجرا را در عرصه تولید رقم می‌زند.
 
وی خاطرنشان کرد: این هشت سایت الگویی ترویجی در شهرستان‌های مختلف استان سمنان و بسته به نوع محصولات رایج شهرستان اجرایی می‌شود.
 
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: به‌عنوان مثال سایت کلزا در شهرستان‌های میامی و گرمسار، سایت گندم در شهرستان سرخه، سایت پنبه در شهرستان آرادان، سایت انگور در شهرستان شاهرود، سایت پسته و بیابان‌زدایی در شهرستان دامغان و سایت محصول سالم خیار (گلخانه‌ای) در این استان اجرا می‌شود.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

  بازگشت به صفحه نخست




کد: 14388 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 1532 ساعت: 3:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
3 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
6 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
11 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد پایگاه خبری لقمه: انگور، میوه‌ای که به «ابرغذا» معروف است به حذف چربی‌ها و قندهای تصفیه‌شده موجود در غذاهای فرآوری‌شده کمک می‌کند و با مصرف منظم آن می‌توان آثار منفی رژیم غذایی ناسالم را تا حدی جبران کرد.
ماست، بمب کلسیم کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد با بیان این‌که ماست یک منبع عالی کلسیم است، افزود: یک بسته 250 گرمی ماست حاوی یک سوم میزان کلسیم لازم روزانه است.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.