ایجاد ۸ سایت الگویی ترویجی کشاورزی در استان سمنان


پایگاه خبری لقمه: مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: هشت سایت الگویی ترویجی کشاورزی در این استان در حال اجرا است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی مؤمن مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار کرد: هشت سایت الگویی ترویجی در استان سمنان با هزینه ۲۴۰ میلیون تومان در حال اجرا است.

 
وی با اشاره به برخی از اهداف اجرای این سایت‌های الگویی گفت: این سایت‌ها با هدف ایجاد فضای مناسب برای اجرای روش‌های جدید کشاورزی در شهرستان و استان در سال ۱۴۰۰ اجرایی می‌شود.
 
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: سایت‌های الگویی واحدهای تولیدی متعلق به یک کشاورز خبره یا تسهیل‌گر روستایی و تعدادی واحد متعلق به سایر بهره‌برداران یک روستا بوده که در آن‌ها موضوعات مرتبط به فعالیت‌های جمعی و اجرای توصیه‌های فنی و یافته‌های تحقیقاتی و طرح‌های موردنظر وزارت جهاد کشاورزی به اجرا گذاشته می‌شود.
 
مؤمن اضافه کرد: در این سایت‌ها علاوه بر مجموعه‌ای از فرآیندهای ترویجی از حضور محققان و کارشناسان فنی بخش اجرا نیز استفاده می‌شود که به‌نوبه خود چرخه کاملی از هماهنگی، ترویج، آموزش و اجرا را در عرصه تولید رقم می‌زند.
 
وی خاطرنشان کرد: این هشت سایت الگویی ترویجی در شهرستان‌های مختلف استان سمنان و بسته به نوع محصولات رایج شهرستان اجرایی می‌شود.
 
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: به‌عنوان مثال سایت کلزا در شهرستان‌های میامی و گرمسار، سایت گندم در شهرستان سرخه، سایت پنبه در شهرستان آرادان، سایت انگور در شهرستان شاهرود، سایت پسته و بیابان‌زدایی در شهرستان دامغان و سایت محصول سالم خیار (گلخانه‌ای) در این استان اجرا می‌شود.

  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

  بازگشت به صفحه نخست




کد: 14388 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 1889 ساعت: 3:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
3 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
8 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
9 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
10 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلم بروکلی مانع از رشد سرطان سینه می‌شود لقمه: نتایج یک آزمایش جدید نشان داد کلم بروکلی حاو...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  میان وعده های مناسب مدرسه با شروع فصل تحصیل و مدرسه دادن میان وعده های سالم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت