صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
>
کرونا
>
تعداد بستریهای کرونا به پائینترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید
علیرضا زالی:
تعداد بستریهای کرونا به پائینترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید
پایگاه خبری لقمه: فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران با حضور در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه تعداد بستریهای کرونا به پائینترین میزان خودش در طول چهار هفته اخیر رسیده، عنوان کرد: اما این به منزله پایان کرونا نیست و همچنان باید دستورالعملها جدی گرفته شده و نباید شرایط عادی تلقی شود.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، «علیرضا زالی» در برنامه «طبیب» اعلام کرد: در حال حاضر شرایط تهران در حوزه کرونا و به ویژه اومیکرون شرایط با ثباتی است و تقریبا بیماران بستری ما در طول چهار هفته اخیر به پائینترین میزان خودش رسیده است.
وی در مورد تعداد فوتیها در استان تهران نیز گفت: میزان مرگ و میر در سطح استان نیز حدود چهار، پنج نفر بیشتر نیست و این افراد عمدتا جزء افرادی بودند که از قبل در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به وضعیت واکسیناسیون در استان تهران اشاره و عنوان کرد: در حوزه واکسیناسیون نیز ما به رقم 26 میلیون دوز در استان تهران نزدیک میشویم، تا به حال حدود 10 میلیون و 900 نفر دوز اول و 9 میلیون 800 هزار نفر دوز دوم را دریافت کردند.
زالی همچنین یادآور شد: اما برای دوز سوم هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، زمان تزریق دوز دوم در استان تهران به گونهای بوده که الان حدود چهار تا شش ماه از آن میگذرد و سطوح آنتیبادی افرادی که تنها تا دوز دوم تزریق کردند کاهش پیدا کرده، لذا توصیه ما این است که افراد برای دوز سوم مراجعه کنند و آن را جدی بگیرند.
وی در ادامه به ابلاغیه دوز چهارم اشاره و تصریح کرد: این ابلاغیه برای افراد با بیماریهای خاص و افراد بالای 80 سال و افراد ارائه دهنده خدمات است و فعلا مردم عادی شامل این ابلاغیه نمیشوند.
فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران در پایان تأکید کرد: این شرایط ثابت نشاندهنده پایان و از بین رفتن کرونا نیست، لذا همچنان باید دستورالعملهای بهداشتی جدی گرفته شده و به ویژه استفاده از ماسک در مجامع عمومی فراموش نشود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14746
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت
بازدید:
1590
ساعت:
1:58 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی
۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2
علیرضا بیگلری؛ جهش بیست ساله واکسن سازی کشور با تولید واکسن کرونا
۱۴۰۰ شنبه ۵ تير
3
افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شبهای قدر
۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
4
سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی
۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
5
علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
6
علیرضا کدیور: زمان خوبی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه است
۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
7
مرجع پاسخگویی رایگان کرونا برای تهرانیها شماره ۴۰۳۰ است
۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
8
لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون
۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
9
قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10
اصلاح نواقص طرح تحول سلامت/ تقویت خدمات بهداشتی
۱۳۹۷ جمعه ۲۱ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟
کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی میشود و خطرا...
کیک ها خوشمزه هستند ولی ...
کیک ها از جمله شیرینی های اشتها برانگیزی هستند ک...
کاهش خطر ابتلا به سرطان تخمدان با مصرف مداوم آسپرین
نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که مصرف مداوم آ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
غذاهای مناسب کودکان شما
غذاهای سالم بسیاری وجود دارند که کودکان آنها را دوست دارند، اما بیشتر والدین گمان میکنند که کودکان هاتداگ، پیتزا، سیبزمینی سرخکرده و نوشابه را بیشتر دوست دارند.
تقویت بینایی با مواد غذایی
مواد غذایی همواره یکی از نقشهای حیاتی را در سلامت بدن ایفا میکنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع میکنند. چشمها نیز مانند سایر اندامهای بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.
نقش شکلات در چاقی
تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
حلقه مکمل تنظیم بلند مدت بازار روغن نباتی
از سال 1340 تا سال 1392 سهم تولید داخلی از کل روغن نباتی مصرفی از 76 درصد به كمتر از 14 درصد کاهش یافته است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است