صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
وزارت جهاد کشاورزی
>
افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری
افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری
پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از افزایش 14 برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در دو ماهه اول سالجاری استان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، حسین زند اظهار داشت : پیرو تصمیمات اتخاذ شده در کاهش 45 درصدی قیمت کودهای فسفاته و پتاسه از ابتدای سالجاری توسط وزارت جهاد کشاورزی ، شاهد افزایش معنادار میزان مصرف کودهای مذکور توسط کشاورزان هستیم به گونه ای که میزان مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در فروردین و اردیبهشت ماه سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل 14 برابر افزایش داشته است .
وی اشاره کرد هر چند میزان متوسط مصرف کودهای مذکور همچنان کمتر از مقادیر استاندارد ابلاغی میباشد لیکن رشد مصرف این دو گروه کودی در سالجاری نسبت به سنوات اخیر بی سابقه و نوید بخش یک سال پر مصرف در نهاده های کشاورزی میباشد .
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم تصریح کرد : افزایش معنادار مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری منجر به افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی و ارتقاء سلامت جامعه خواهد شد .
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14857
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
بازدید:
1056
ساعت:
2:27 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
2
ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3
شرایط اهدای شیرمادر چگونه است
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4
آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران
۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5
آیا چاقی و اضافه وزن دیابت میآورد؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7
تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی
۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد
8
هزینه ماهانه یارانه و کالابرگ برای دولت چقدر است؟
۱۴۰۲ پنج شنبه ۹ آذر
9
دلیل پوسیدگی فزاینده دندانهای کودکان چیست؟
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
10
مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه
۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
11
مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی
استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...
با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید
مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...
هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شما هم استعداد چاقی دارید؟
بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشدهاند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آنهاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
فوتوفنهای نگهداری آبغوره و آبلیمو
به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
بهترین جایگزینهای گوشت قرمز و مرغ
پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلیها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها میکنند و گیاهخوار میشوند. اما سوالی که مطرح میشود این است؛ آیا جانشین های گیاهی میتوانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟
یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن میشود میتواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمکسود هم باعث ایجاد مواد سرطانزا میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است