آغاز مدیریت هوشمند آرد در استان تهران از امروز


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد از امروز در استان تهران آغاز شد، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم ظرف یک ماه آینده اکثر نانوایی‌های کشور به کارتخوان‌‌های هوشمند مجهز شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد جلال مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی در مورد مدیریت هوشمند یارانه آرد در استان تهران اظهار داشت: این طرح از امروز در استان تهران آغاز شده است، اما هیچ تغییری در سمت تقاضای مردم و همچنین قیمت نان ایجاد نمی‌شود. یعنی نه در قیمت و نه در مقدار خرید نان هیچ تغییری ایجاد نمی‌شود و محدودیتی وجود ندارد و فقط به نانوایی‌ها آموزش داده می‌شود که چگونه از کارتخوان‌های جدید استفاده کنند. 

 
وی افزود: مشتری در زمان خرید نان، مبلغ را وارد نمی‌کند، بلکه فقط تعداد نان و نوع نان که در نانوایی از پیش تعریف شده است را وارد می‌کند. به عنوان مثال اگر از نانوایی سنگکی خرید کند، مثلا تعداد 3 عدد نان را وارد می‌کند که با قیمت قبلی همان 3 هزار تومان که در مجموع 9 هزار تومان می‌شود و با کشیدن کارت در دستگاه کارتخوان هوشمند همان مبلغ از حساب وی کسر می‌شود. 
 
مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد:‌ هیچ تغییری در سمت مردم از نظر قیمت و تعداد نان ایجاد نمی‌شود، فقط برای نانوا در هر شب 15 درصد از عملیات فروش را به عنوان یارانه دریافت می‌کند. مثلاً اگر نانوا 100 عدد نان 3 هزار تومانی فروخته باشد در پایان شب 15درصد این مبلغ یعنی 45 هزار تومان به عنوان یارانه دریافت خواهد کرد.
 
جلال گفت:‌ عملکرد نانوایی‌ها مبتنی بر فروش تعداد نان برمبنای کارتخوان هوشمند است و همچنین سهمیه آرد یارانه‌ای که به نانوا تعلق می‌گیرد، نیز براساس عملکرد تولید و فروش تعداد نان محاسبه می‌شود.
 
وی افزود: پرداخت 15درصد از قیمت فروش نان برای نانوا به خاطر جبران افزایش هزینه دستمزد، اجاره‌ها و سایر هزینه‌های جانبی است. 
 
مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی  تأکید کرد: کارتخوان‌های هوشمند جدید از امروز در نانوایی‌های استان تهران نصب می‌شود و امیدوارم ظرف یک ماه آینده این کارتخوان‌ها در اکثر نانوایی‌های کشور نصب شود.
 
به گفته جلال، با نصب کارتخوان‌های هوشمند دیگر نانوا نمی‌تواند مبلغ مازاد به ازای نان از مردم دریافت کند و این جلوی گرانفروشی نان را هم می‌گیرد.
 
وی افزود: نصب کارتخوان‌های جدید از امروز شروع شده و بستگی به زیرساخت‌های فراهم شده با سرعت جلو می‌رود و البته در مناطق روستایی سرعت کمتری نسبت به شهرها خواهد داشت، اما مردم در این زمینه هیچ نگرانی نداشته باشند، چون تغییری در قیمت و مقدار نان برای آنها ایجاد نمی‌شود.
 
مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین اظهار داشت: نصب کارتخوان‌ها توسط بانک عامل به صورت رایگان انجام می‌شود و کارتخوان‌های موجود هم برای زمانی است که کارتخوان‌های هوشمند از دسترس خارج باشد، بنابراین نانوا نباید هزینه‌ای برای کارتخوان پرداخت کند، فقط تعهدی می‌دهد و قراردادی امضا می‌کند با بانک عامل که این کارتخوان‌‌ها در نانوایی او نصب می‌شود و به صورت امانت از آن استفاده می‌کند.
 
جلال گفت: پیش‌بینی می‌کنیم نصب کارتخوان‌های هوشمند در نانوایی‌ها تا یک ماه آینده در سراسر کشور به حدی برسد که اکثر نانوایی‌ها به کارتخوان‌های هوشمند مجهز شوند.
 
وی همچنین در مورد اینکه با اجرای آزمایشی طرح مدیریت هوشمند یارانه نان در استان زنجان چه نتایجی به دست آمد، گفت: براساس داده‌های این طرح اکثر نانوایی‌ها عملکرد درستی داشتند و براساس  عملکرد تولید نان و فروش به مردم آرد دریافت می‌کردند، البته برخی نانوایی‌ها هم آرد دریافتی را در سایر قالب‌ها غیر از تولید نان عرضه می‌کردند که با این طرح هوشمند از آن کارها جلوگیری می‌شود.
 
به گفته مشاور وزیر امور اقتصادی و دارایی، طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد (مهیا) در کشور آغاز شده است و پیش‌بینی می‌کنیم، ظرف یک ماه اکثر نانوایی‌ها به این کارتخوان‌ها مجهز شوند.
 
جلال در مورد اینکه اگر برخی افراد بخواهند به بهانه این طرح گرانفروشی کنند باید چه کار کرد، بیان داشت: در این کارتخوان‌ها مردم فقط تعداد نان را وارد می‌کنند و قیمت به صورت پیش‌فرض وجود دارد. به عنوان مثال اگر قیمت هر نان سنگک 3 هزار تومان باشد وقتی عدد 3 برای خرید نان را وارد کنید خود به خود 9 هزار تومان از حساب مشتری کم می‌‌شود.
 
وی در پایان تأکید کرد:‌با اجرای طرح مدیریت هوشمد عملکرد نانوایی‌ها شفاف می‌شود و مردم می‌توانند تخلفات احتمالی را گزارش دهند، اما تأکید می‌کنم هیچ تفاوتی در سمت مردم از نظر قیمت و تعداد نان ایجاد نمی‌شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14876 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ خرداد بازدید: 1007 ساعت: 5:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
2 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
3 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 ضربه تعرفه‌های ترامپ به نفت؛ لرزه بر اندام اقتصاد آذربایجان ۱۴۰۴ جمعه ۱۶ فروردين
7 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
8 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
10 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
11 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

  5 اشتباه رایج خانواده‌ها در رستوران‌های فست‌فود بعضی خانواده‌ها عادت دارند هر روز فست‌فود بخورند ا...

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
غذاهای مرگ ‌آور، مهمان سفره ایرانی ‌ها «شکم سیر باشد، چه گندم چه جو» این اصطلاحی است که ما ایرانی‌ها صدها سال قبل، برای لزوم قناعت‌ورزی تکرار کرده‌ایم، اما این روزها دیگر نه‌ فقط مهم است شما چه می‌خورید، بلکه این که شما چه چیزی نمی‌خورید، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.
کدام رژیم‌ گیاهخواری را انتخاب می کنید ک رژیم غذایی گیاهخواری با برنامه‌ریزی صحیح شیوه‌ای سالم برای تامین نیازهای تغذیه‌ای است.