تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم مورد نیاز کشور در استان قم


پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تولید 19500 تن کود سولفات پتاسیم گرانوله و پودری مورد نیاز کشور طی سال های اخیر خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، حسین زند گفت : در راستای اجرای سیاست های خودکفایی کشور دربخش کشاورزی و حمایت از تولیدکنندگان داخلی کودهای شیمیایی، شرکت خدمات حمایتی کشاورزی طی قرارداد با تولیدکنندگان داخلی، کودهای شیمیایی مورد نیاز کشور تامین میشود.

حسین زند اقدامات انجام شده طی سالهای اخیر در تولید و خودکفایی کودهای فسفاته و پتاسه را کم سابقه و بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود : با برنامه ریزی ها و اقدامات بعمل آمده از سال 97 تاکنون مقدار 17900 تن کودهای سولفات پتاسیم گرانوله و پودری از محل قراردادهای منعقده واحدهای تولید کننده در استان قم تولید و در سطح کشور توزیع شده است.
حسین زند درباره تامین و تدارک کودهای پتاسیمی مورد نیاز کشور از محل تولیدکنندگان داخلی افزود : در سالجاری قرارداد تولید مقدار 3000 تن کودهای پتاسه با تولید کنندگان کودهای شیمیایی داخل استان جهت تامین نیاز کشور منعقد شده است که از محل آن تاکنون مقدار 1400 تن تولید و توزیع شده است و مابقی آن نیز طی برنامه زمانبندی شده به انجام خواهد رسید.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14920 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ مرداد بازدید: 916 ساعت: 9:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صدور ۱۵۷ فقره مجوز صادرات انواع کودهای کشاورزی ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
2 تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
3 افزایش 14 برابر مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در سالجاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
4 حساسیت انتخاب وزیر جهادکشاورزی دولت سیزدهم برای امنیت غذایی کشور ۱۴۰۰ جمعه ۸ مرداد
5 کاهش ضایعات کشاورزی با فناوری نانو/راه‌اندازی آزمایشگاهی برای تصفیه آب‌های سطحی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير
6 سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد
7 درخواست روس‌ها برای نظارت بر کشاورزی ایران ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
8 فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ ارديبهشت
9 محصول سالم ره‌آورد تولیدات ارگانیک ۱۳۹۱ چهارشنبه ۴ بهمن
10 چرا برخی محصولات کشاورزی آلوده هستند؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ماست و سالاد را با جوانه گندم غنی تر کنید جوانه‌های غلات و دانه‌ها سرشار از ویتامین‌ها و موا...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
٩ ماده‌ی غذایی برای بهتر گذراندن زمستان راه حل مقابله با خستگی‌های زمستان و کمبود انرژی در بشقاب‌های شماست. در این مقاله به 9 ماده‌ی غذایی مفید که قدرت بدنی‌تان را بالا می‌برد اشاره می‌کنیم.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.