آزمایشگاه خط مشی مشترک میان مرکز نوآوی قوه مقننه و دانشگاه تهران افتتاح شد


پایگاه خبری لقمه: مراسم افتتاحیه آزمایشگاه خط مشی مشترک میان مرکز نوآوی قوه مقننه و دانشگاه تهران در تالار امام خمینی مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، مراسم افتتاحیه آزمایشگاه خط مشی، با همکاری مشترک مرکز نوآوری قوه مقننه و دانشگاه تهران، با حضور دکتر بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، دکتر بابک حمیدیا سرپرست مرکز نوآوری قوه مقننه و دکتر علی اصغر پور عزت رییس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران، در تالار امام خمینی مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

 
دکتر نگاهداری طی سخنانی با ابراز خرسندی از اتفاق مبارک تأسیس دانشکده حکمرانی به همت دکتر پورعزت گفت : دو نهادی که تقریباً هم‌سن و سال هستند یعنی مرکز نوآوری قوه مقننه و دانشکده حکمرانی دست در دست هم داده‌اند تا یکی از مهم‌ترین نهادهای واسط تقویت‌کننده و توانمندساز در عرصه حکمرانی،سیاستگذاری و قانونگذاری یعنی آزمایشگاه خط مشی را ایجاد کنند که این بسیار جای امیدواری دارد.
در ادامه ایشان با اشاره به اینکه مسائل حکمرانی نقطه پایانی ندارند افزودند نباید به مسائل حکمرانی به دید پروژه ای نگاه کرد بلکه فرآیندی هستند و نیازمند یک اکوسیستم دائمی میباشند و این آزمایشگاه در خلق این اکوسیستم دائمی بسیار می‌تواند کمک کننده باشد.
وی با اشاره به موضوع مردمی سازی و نقش آن در موضوع حکمرانی بیان کردند : مردمی سازی و دانش بنیان دو رکن اصلی حکمرانی هستند زیرل با تعامل بیشتر گروه های مردمی ، شکاف ذی نفعان به حداقل میرسد و هر چه این شکاف کمتر باشد اجرای خط مشی موفق تر خواهد بود .
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان تاکید کرد : برای موفقیت آزمایشگاه خط مشی حتما باید دو بال نظر و عمل نوآورانه کنار هم دیده شوند. و برای این مدل مشارکتی در مرکز پژوهش‌ها ما مرکز نوآوری داریم که در این امر مشارکت کرده و مثل دیگر مراکز نوآوری بخش عمومی با شبیه‌سازی تصمیمات و طرح‌ها و لوایح عملا در کنار نهاد علم میتواند در بال عمل به صورت مثمر ثمر عمل کند.
در ادامه جلسه دکتر علی اصغر پورعزت رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران در ابتدا از خیز چندین باره در سنوات گذشته و تاریخچه تشکیل دانشکده حکمرانی در دانشگاه تهران گفت و از مرکز پژوهش ها و مرکز نوآوری قوه مقننه برای مشارکت در تاسیس آزمایشگاه خط مشی تشکر کرد و معتقد بود بدون حضور نهادهایی مثل مرکز پژوهش ها و مرکز نوآوری قوه مقننه فعالیت های آزمایشگاه میتواند ناقص بماند.
 
در ادامه وی ارائه مفصلی از انواع آزمایشگاه های خط مشی در جهان و دستورکارهای آن ها داشت.
 
در پایان بخش اول جلسه دکتر بابک حمیدیا سرپرست مرکز نوآوری قوه مقننه در مورد ویژگی های قانون خوب صحبت کرد و ورود نوآوری به بخش عمومی را یکی از عوامل کمک کننده در تدوین قانون خوب برشمرد و یکی از راه های ورود نوآوری به بخش عمومی را همین آزمایشگاه خط مشی عنوان کرد و گفت: در آزمایشگاه خط مشی می‌توان با استفاده از اکوسیستم نوآوری به بررسی مسائل پرداخت و سناریوهای مختلفی برای نحوه مواجهه با مسائل فناورانه و نوآورانه داشت.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15131 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند بازدید: 856 ساعت: 2:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
3 تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
10 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
11 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

  آغاز غذای کمکی به شیر خواران پایان 4 ماهگی شیر خوار در پایان ماه 4 و 5 ماه باید در کنار شیر م...

  با هم غذا بخورید تا سالم بمانید حتما این اصطلاح را زیاد شنیده‌اید که اغلب راجع به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
غذای متنوع بخورید اما سالم سالم خوردن به این معنا نیست که خود را از مواد غذایی مورد علاقه تان محروم کنید.
خوراکی‌هایی با کالری منفی و صفر کدامند مواد غذایی کم کالری، می توانند به کسانیکه به دنبال کاهش وزن هستند کمک کنند چرا که، بدن مجبور می شود تا از انرژی های ذخیره شده خود نیز در کنار آنها استفاده کند.
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر «محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنی‌ها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.