وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد


پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی با درخواست سرپرست سازمان دامپزشکی کشور مبنی بر لغو ابطال بخشنامه منع اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای مبدا صادرکننده انواع گوشت به ایران موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، وحید صالحی، سرپرست سازمان دامپزشکی گفت: پیرو لزوم تأمین و تضمین بهداشت و سلامت دام وارداتی به کشور و با توجه به اینکه بر اساس پروتکل و الزامات بهداشتی مربوطه، برخی از فرآورده‌های خام گوشتی قابلیت ترخیص و ورود به کشور را نداشته و این امر منجر به سردرگمی بسیاری از شرکت‌های واردکننده و خصوصی می‌شد؛ پس از پیگیری صورت گرفته این سازمان و مساعدت وزیر جهاد کشاورزی با درخواست ابطال بخشنامه پیشین مبنی بر عدم اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای مبدا موافقت گردید تا پس از سال‌ها و طی ابلاغیه‌ای جدید، بخشنامه پیشین ملغی گردد.

 
وی با بیان اینکه بخشنامه حدود ۵ سال پیش با توجه به وضعیت تحریم‌ها علیه کشور و عدم امکان عودت محموله‌های دارای مشکلات احتمالی بهداشتی به کشور مبدا یا ارسال به کشور ثالث، منجر به امحا یا ابدال بر اساس دستورالعمل‌های جاری و ضوابط بهداشتی می‌شد، افزود: این امر موجب عدم رفع تعهد ارزی واردکنندگان و از بین رفتن سرمایه ملی و مختل شدن تنظیم بازار می‌گردید.
 
صالحی با بیان اینکه با ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی مقرر شده تا از این پس در صورت نیاز و ضرورت در چارچوب قوانین و مقررات جاری و دستورالعمل بهداشتی و ضوابط قرنطینه‌ای تخصصی نسبت به برنامه ریزی و اعزام ناظرین بهداشتی کارآزموده و متعهد جهت استقرار در کشتارگاه‌های مجاز کشورهای خارجی و اعمال نظارت عالی بهداشتی مربوط به تولید و ارسال محموله‌های گوشت قرمز و گوشت مرغ (به صورت تازه، منجمد و …) اقدام گردد، تصریح کرد: بر اساس تاکید وزیر جهاد کشاورزی همچنین مقرر شده است تا در خصوص نظارت بهداشتی بر واردات دام زنده (اعم از کشتاری و پرواری) با هماهنگی سایر معاونت‌ها و دفاتر مرتبط، از سوی سازمان دامپزشکی کشور، اقدام مقتضی معمول گردد.
 
گفتنی است در حال حاضر ایران حسب شرایط اقتصادی کشور و نیاز به تأمین بخشی از گوشت قرمز و مرغ مصرفی خود از ۱۴ کشور، فرآورده خام دامی وارد می‌کند که برای پیشگیری از مشکلات بعدی مشاهده هرگونه مورد خلاف پروتکل بهداشتی، نیاز به اعزام ناظرین بهداشتی دارد. بنابراین ابطال بخشنامه پیشین، پس از سال‌ها اتفاق مثبتی است.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15279 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 784 ساعت: 8:36 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
5 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
6 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی پایگاه خبری لقمه: بسیار شنیده ایم که یکی از جذابیت های ایران برای گردشگران خارجی، بویژه اروچایی ها غذای ایرانی است اما این همه ماجرا نیست و رسانه های غربی به مزایا و معایب غذاهای ایرانی از منظر گردشگران پرداخته اند.
فندق؛ خوشمزه و مغذی و بسیار پرانرژی این میوه‌ی خوشمزه حاوی مواد معدنی و عناصری مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، سلنیوم، روی، آهن و منیزیم می‌باشد و از ویتامین‌های خانواده‌ی ب (B۱ ،B۲ ،B۳ ،B۵ ،B۶) و ویتامین C ،E و K نیز بی‌بهره نیست.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.