به گزارش لقمه، یکی از دلایل توصیه ما به مصرف آبلیمو یا آب سایر مرکبات به عنوان چاشنی سالاد و غذا، دریافت ریزمغذیها بهخصوص ویتامینهای مفید موجود در آنها نظیر ویتامین C است اما ویتامین C جزو ناپایدارترین ریزمغذیهاست و به سرعت با قرار گرفتن در معرض حرارت، نور و اکسیژن، تخریب میشود و از بین میرود بنابراین هرچه بیشتر از زمان تهیه آبلیمو بگذرد،
میزان بیشتری از ویتامین C و ریزمغذیهای آن از بین میرود و میتوان گفت اگر چند هفته از تهیه آبلیمو گذشته باشد، دیگر خوردن آن خاصیتی برای بدن ندارد و فقط میتواند به دلیل ترش بودن (وجود اسید سیتریک)، چاشنی متنوعی برای سالادها و غذاها باشد.
بهتر است تا حد امکان، آب نارنج، آبغوره و آبلیمو را در فصلهای متفاوتی که این محصولات عرضه میشوند، تازهبهتازه تهیه و مصرف کرد تا علاوه بر لذت بردن از طعم آنها، فایدهای هم به بدن برسد.