مرگ تدریجی ویتامین C در آبلیمو


مصرف آبلیمو، آبغوره یا آب انواع مرکبات مانند آب نارنج طبیعی و تازه بهتر است.

به گزارش لقمه، یکی از دلایل توصیه ما به مصرف آبلیمو یا آب سایر مرکبات به عنوان چاشنی سالاد و غذا، دریافت ریزمغذی‌ها به‌خصوص ویتامین‌های مفید موجود در آنها نظیر ویتامین C است اما ویتامین C جزو ناپایدارترین ریزمغذی‌هاست و به سرعت با قرار گرفتن در معرض حرارت، نور و اکسیژن،‌ تخریب می‌شود و از بین می‌رود بنابراین هرچه بیشتر از زمان تهیه آبلیمو بگذرد،

میزان بیشتری از ویتامین C و ریزمغذی‌های آن از بین می‌رود و می‌توان گفت اگر چند هفته از تهیه آبلیمو گذشته باشد،‌ دیگر خوردن آن خاصیتی برای بدن ندارد و فقط می‌تواند به دلیل ترش بودن (وجود اسید سیتریک)، چاشنی متنوعی برای سالادها و غذاها باشد.

بهتر است تا حد امکان، آب نارنج، آبغوره و آبلیمو را در فصل‌های متفاوتی که این محصولات عرضه می‌شوند، تازه‌به‌تازه ‌ تهیه و مصرف کرد تا علاوه بر لذت بردن از طعم آنها، فایده‌ای هم به بدن برسد.


نقل از :سلامت

کد: 2851 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۱ دي بازدید: 3616 ساعت: 1:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیشتر آبلیموها شیمیایی هستند نه طبیعی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
2 پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
3 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
4 ارتباط آبلیمو با کاهش وزن چیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
5 کدام آبلیموها صد در صد طبیعی هستند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد
6 ارجاع پرونده تخلفات ۵۱ محصول تولید آبلیمو به مراجع قضایی ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۹ مهر
7 سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
8 اسامی 14 برند متخلف آبلیمو/ تشریح علت اختلاف‌نظر استاندارد و وزارت بهداشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۸ مهر
9 تکلیف کارخانه‌های آبلیمو آبان‌ماه مشخص می‌شود ۱۳۹۴ جمعه ۱۷ مهر
10 بازرسی از 17 کارخانه‌ آبلیموسازی و دریغ از حتی یک قطره آبلیموی طبیعی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۵ مهر
11 نشانه آبلیموی طبیعی را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۱۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چه تنقلاتی دانش‌آموزان را كندذهن می‌‌كند؟ معاون دفتر سلامت آموزش و پرورش با اعلام اینكه پفك،...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن! تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.
چگونه نمک کمتری مصرف کنیم؟ به جای این که ماشین وار نمکدان را داخل غذایتان خالی کنید از سبزیجات معطر یا ادویه‌ها استفاده کنید.
۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.
ارتباط صبحانه کامل و باردار شدن بررسی های جدید حاکی از آن است که، مصرف یک صبحانه کامل به زنان مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک (شایع ترین اختلالات غدد درون ریز در زنان و شایع ترین علت نازایی که ناشی از نبود تخمک گذاری است) کمک می کند تا باردار شوند.دریافت کالری صبحانه انسولین ،تستسترون و هورمون هایی را که اختلال در عملکردشان می تواند تاثیر نامطلوبی روی احتمال باردار شدن بگذارد منظم می کند.