قارچ‌های سمی تنها با روش آزمایشگاهی شناخته می‌شوند


عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: قارچ‌های خوراکی موجود در بازار به همراه بسته‌بندی و پروانه بهداشت قابل اطمینان هستند و قارچ‌های سمی تنها با انجام روش‌های آزمایشگاهی قابل شناسایی است.

به گزارش لقمه، عیسی ارجی گفت: بنابر عقیده نادرست برخی اشخاص قارچ‌هایی که از کلاهک‌های رنگی برخوردارند و یا در اثر برخورد با برخی مواد غذایی تغییر رنگ می‌دهند، به عنوان قارچ‌های سمی شناخته می‌شوند.

ارجی با تاکید بر باطل‌بودن چنین افکاری پیرامون تشخیص قارچ‌های سمی، گفت: انجام بررسی‌ها توسط متخصصان و روش‌های آزمایشگاهی تنها راه تشخیص قارچ‌های سمی از خوراکی است و باید از مصرف قارچ‌های موجود در جنگل‌ها به‌خصوص در اطراف درختان زیتون و گردو به دلیل ناشناخته‌بودن آن خودداری شود.

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه قارچ‌های خوراکی در استان کرمانشاه به دو صورت صنعتی و سنتی یا خانگی تهیه می‌شود، افزود: پرورش قارچ‌های خانگی با حداقل‌ترین امکانات هم انجام می‌شود و مانند تولید صنعتی نیاز به کارخانه و امکانات وسیع ندارد.

ارجی با تاکید براینکه قارچ‌های خوراکی موجود در بازار به همراه بسته‌بندی و پروانه بهداشت قابل اطمینان هستند، تصریح کرد: میزان آشکار شدن علائم و مسمومیت به نوع قارچ مصرفی سمی در افراد بستگی دارد و پس از مصرف چنین قارچ‌هایی سریعا باید به پزشک متخصص مراجعه شود.


نقل از :فارس

کد: 3896 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 2404 ساعت: 12:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  کنسروهای ممنوعه! خبر نگران‌کننده استفاده از گوشت دلفین‌های مرده و ف...

  10 ماده خوراکی برای درمان آنفولانزا در خانه برخی از مواد غذایی و خوراکی هایی که در درمان آنفول...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
درمانی جالب برای آنهایی که در هنگام ورزش دچار تهوع می شوند دانشمندان به تازگی دریافته اند ، افرادی که در هنگام ورزش کردن دچار حالاتی مانند تهوع می شوند به دلیل اختلال در میزان قند و نمک خون آنها است.