5 عادت عجیب مردم دنیا سر میز غذا


وقتی نوبت به آداب غذا خوردن می رسد، قوانین زیادی وجود دارد که به شدت اعمال می شوند.

به گزارش لقمه، در میان این همه کشور و این همه رسم و رسوم، در اینجا به 5 مورد عجیب در مورد آداب غذا خوردن و نشستن سر میز غذا می پردازیم.


تانزانیا

در تانزانیا، سر وقت رسیدن برای شام بی ادبی است. بهتر است که همیشه یک ربع تا نیم ساعت دیر برسید. اگر روی فرش یا موکت یا ... می نشینید مؤدبانه نیست که همسرتان روبرویتان بنشیند. بزرگترین فرد سر سفره باید اول شروع به غذا خوردن کند و اول برای او غذا کشیده شود. میزبان همیشه باید آخرین نفر باشد. همچنین در تانزانیا بو کشیدن غذا بی ادبی است.


چین

در چین، باید نحوه درست دست گرفتن چوب غذاخوری را بلد باشید. به علاوه، وقتی هم که از چوب استفاده نمی کنید باید آن را درست سر جایش روی میز و کنار هم بگذارید. در غیر این صورت، هرگز چوب غذاخوری را به سمت کسانی که دور میز نشسته اند نگیرید، زیرا این کار یک توهین جدی محسوب می شود.


روسیه


همه می دانند که روس ها به مهمان نوازی مشهورند. وقتی در روسیه هستید، همیشه بگذارید کمی غذا در بشقابتان بماند که میزبان فکر کند غذا به اندازه کافی خورده اید و غذایتان کم نبوده است. وقتی غذایتان تمام شد، تا وقتی که میزبان شما را دعوت نکرده از سر میز بلند نشوید. مهمان افتخاری معمولاً اولین کسی است که بلند می شود. بیرون انداختن یا بی احترامی به نان در روسیه یک گناه کبیره محسوب می شود.


افغانستان

در افغانستان، مهمان را در دورترین نقطه به در می نشانند. اول از همه از مهمان پذیرایی می شود و بیشترین غذا باید برای مهمان کشیده شود. میزبان باید در انتها و کمتر از همه غذا بخورد. یک میزبان خوب باید حداقل سه بار از مهمان بپرسد که آیا باز هم میل دارد یا خیر. اگر کسی نان را روی زمین بیندازد، باید حتماً آن را بردارد و ببوسد و سپس در جای دیگری بگذارد. در افغانستان از قدیم رسم است که غذا را با دست خالی می خورند و فقط باید با دست راست غذا خورد.


ژاپن

اگر در ژاپن به ناهار یا شام دعوت شدید، باید صبر کنید میزبان سه بار به شما تعارف کند و بعد شروع به غذا خوردن کنید. هنگام خوردن نودل درآوردن صدای ملچ ملوچ رسم است، اگر این کار را نکنید، شما را انسان عجیبی می دانند. همچنین برداشتن کاسه های کوچک برنج یا سوپ و نزدیک کردن آنها به دهان اشکالی ندارد و مؤدبانه است. ژاپنی ها می گویند که فرو دادن هوا هنگام خوردن نودل، مزه آن را بهتر می کند. یادتان باشد که در رستوران های ژاپنی هرگز انعام ندهید.


نقل از :برترین ها

کد: 4024 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 4388 ساعت: 9:53 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
2 لبنیات را از وعده غذایی تان حذف نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
3 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 10خواص شگفت‌انگیز زعفران برای سلامتی ۱۳۹۶ پنج شنبه ۵ مرداد
5 ۸ عامل تعجب آور که باعث می شود ابتلا به یبوست شوید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
6 بهترین رژیم غذایی ضد سرطان ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
7 ارتباط وزن و شخصیت افراد چگونه است؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
8 افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد ۱۳۹۳ جمعه ۳ بهمن
9 به دور ماندن از اضافه وزن و چاقی با این کارها ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ دي
10 آشنایی با میوه‌ها و خوراکی‌هایی برای کاهش استرس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
11 آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان مطالعه جدیدی که در نشریه Frontiers in Nutrition من...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
به روش چینی لاغر شوید در میان وعده ها حب گیاهی بخورید؛ ۴ مغز پسته، بادام، فندق و گردو را با هم میکس کرده و حب هایی اندازه حبه قند بسازید.
هشدار نسبت به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو: گوشت بدون مهر دامپزشکی نخرید گوشت آلوده و بدون مهر تایید دامپزشکی ممکن است مصرف کنندگان را به بیماری تب خونریزی دهنده کنگو مبتلا کند.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.