طرز تهیه فتوچینی آلفردو+ سس میگو و گوجه‌فرنگی


قتوچینی نوعی پاستا است که آلفردوی آن یک غذای کاملا ایتالیایی و خوشمزه است که این روزها اگر سری به رستوران‌های ایتالیایی بزنید در آنها یافت می‌شود.

به گزارش لقمه، در این دستور پخت، دو نوع سس آلفردو را آموزش می دهیم. این دستور برای 4 نفر و زمان آماده سازی و پخت آن 35 دقیقه طول می کشد.


مواد لازم

• 230 گرم فتوچینی
• 2 قاشق غذاخوری کره
• یک پیمانه خامه پرچرب
• نصف قاشق چایخوری نمک
• 8/1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده


طرز تهیه

1. فتوچینی را طبق دستور آن بپزید و آبکش کنید.

2. در همین زمان، در یک قابلمه متوسط، کره را روی حرارت آب کنید. خامه پرچرب، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا بجوشند. حرارت را کم کنید و مخلوط را به مدت 3 تا 5 دقیقه بپزید تا تقریبا سفت شود. از روی حرارت بردارید و نصف پیمانه پنیر پارمسان رنده شده را به آن اضافه کنید. فتوچینی های آبکش شده را به سس اضافه کنید. آنها را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل پیش از سرو روی آن پنیر پارمسان بپاشید.

سس آلفردو معمولی برای فتوچینی به همین سادگی تهیه می شود. اما می توانید مدل گوجه فرنگی یا میگوی آن را نیز تهیه کنید.


• فتوچینی با سس گوجه فرنگی آلفردو



همه مراحل بالا را انجام دهید فقط، 1.5 پیمانه مرغ پخته و خورد شده و ¼ پیمانه گوجه فرنگی خرد شده را پیش از اضافه کردن پنیر پارمسان به سس خامه اضافه کنید. آنها را حرارت دهید. از روی شعله بردارید و پنیر پارمسان را اضافه کنید.


• فتوچینی با سس میگو آلفردو



همه مراحل بالا را انجام دهید فقط، 350 گرم میگوی متوسط پخته شده، ریحان تازه خرد شده و یک قاشق چایخوری ریحان خشک را پیش از اضافه کردن پنیر پارمسان به سس خامه اضافه کنید. آنها را حرارت دهید. از روی شعله بردارید و پنیر پارمسان را اضافه کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4078 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ خرداد بازدید: 9474 ساعت: 9:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 دستور تهیه فتوچینی کاربنارا ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
3 طرز تهیه فتوچینی با سبزیجات ۱۳۹۱ جمعه ۲۷ بهمن


نظرات


saba

salam azizam.bekhatere amoozesh sose fotochini vaghean mamnoon.moshkelamo hal kardi

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.
آیا گرانی نان به تهران هم می رسد؟/ تغییر قیمت نان از سوی استاندارها پایگاه خبری لقمه: نان قوت غالب مردم بوده و پس از ۳ سال قیمت آن در بعضی استان‌های کشور افزایش یافته است؛ در مشهد نان بربری از ۱,۱۵۰ تومان با افزایش حدود ۴۳ درصدی به ۱,۶۵۰ تومان در یک هفته اخیر رسیده است.