دستور تهیه فتوچینی کاربنارا


فتوچینی کاربنارا (carbonara fettuccine) نوعی غذایی ایتالیایی خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید.

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه



مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• ¼ پیمانه کره
• 4 ورقه ژامبون سرخ کرده
• 85 گرم ژامبون خرد کرده
• 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
• 1/3 پیمانه سرکه سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• یک عدد زرده تخم مرغ همزده
• دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 255 گرم فتوچینی
• پنیر پارمسان رنده شده
• فلفل سیاه



طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، پیاز را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید. سپس ژامبون ها را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید. 5 دقیقه مدام هم بزنید، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.

2. پس از جوشیدن، به تدریج زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.

3.فتوچینی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل کاسه بزرگی بریزید. روی آن سس بریزید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل پنیر پارمسان بیشتر و دانه های فلفل برای تزئین روی آن بپاشید.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 5476 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان بازدید: 3706 ساعت: 8:41 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 طرز تهیه فتوچینی آلفردو+ سس میگو و گوجه‌فرنگی ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۴ خرداد
3 طرز تهیه فتوچینی با سبزیجات ۱۳۹۱ جمعه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت