برداشت مکانیزه برنج در سطح 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل


مدیر جهاد کشاورزی آمل از برداشت مکانیزه برنج در سطح بالغ بر 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، سیدمرتضی امینی اظهار کرد: حدود 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل (90 درصد) به صورت مکانیزه برداشت شده و مابقی به صورت سنتی برداشت شده است.

وی با بیان اینکه بالغ بر 38 هزار و 790 هکتار از اراضی شالیزاری آمل معادل 99.6 درصد برداشت شد، گفت: 21 هزار و 928 هکتار آن به ارقام محلی با متوسط عملکرد 4850 کیلوگرم در هکتار و تولید بیش از 106 هزار و 350 تن اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی آمل، ادامه داد: مجموع تولید محصول برنج ارقام پر محصول این شهرستان در سال جاری بالغ بر 131 هزار و 523 تن با میانگین عملکرد 7800 کیلوگرم در هکتار بوده است.

امینی یادآور شد: در مجموع در سال جاری بالغ بر 237 هزار و 873 تن شلتوک با ضریب تبدیل 60 درصد و تولید برنج سفید مقدار 142 هزار و 723 تن در آمل حاصل شده است.

وی میزان کشت مجدد (دوباره نشاء) برنج آمل در سال جاری را در سطح 8120 هکتار و پرورش رتون را در سطح 16 هزار هکتار اعلام کرد و از اجرای عملیات مبارزه شیمیایی علیه آفت کرم ساقه‌خوار برنج در نسل اول در سطح 5750 هکتار، مبارزه بیولوژیک نسل اول و دوم در سطح 9147 هکتار، مبارزه علیه بیماری بلاست برگ در سطح 17 هزار هکتار و مبارزه با بلاست خوشه در سطح 14 هزار و 500 هکتار خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل اظهار کرد: سطح نشاء مکانیزه این شهرستان در سال جاری بالغ بر 8938 هکتار بوده که نسبت به سال قبل 35 درصد افزایش داشته و سطح بیمه نیز با رشد 34 درصدی به 8100 هکتار رسید.

امینی ظهور اولین خوشه برنج را در تاریخ 16 خرداد ماه سالجاری و اولین برداشت برنج و آغاز اولین نشاء مجدد را در 19 تیرماه امسال و ظهور اولین خوشه رتون را در تاریخ دوم مردادماه امسال اعلام کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5288 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 3535 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
3 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
8 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
9 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
10 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
11 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هفت ماده غذایی برای تقویت سلامت جسمی این منابع غذایی سرشار از ویتامین ‍‍C و E ، آهن و ک...

  این پنج ماده غذایی عمر شما را طولانی می کند پایگاه خبری لقمه: نتایج تحقیق محققان چینی نشان داد...

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
گیاهخواران بیشتر عمر می‌کنند! در شرایطی که بعضی از مردم حتی نمی توانند تصور یک روز غذای بدون گوشت را بکنند، بعضی دیگر مصرانه روی برنامه غذایی گیاهی خود تاکید می‌کنند و به عنوان گیاهخوار معتقدند به این ترتیب زندگی بهتر و البته سلامت‌تری را در پیش گرفته‌اند.
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.