برداشت مکانیزه برنج در سطح 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل


مدیر جهاد کشاورزی آمل از برداشت مکانیزه برنج در سطح بالغ بر 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد.

به گزارش لقمه، سیدمرتضی امینی اظهار کرد: حدود 35 هزار هکتار از اراضی شالیزاری آمل (90 درصد) به صورت مکانیزه برداشت شده و مابقی به صورت سنتی برداشت شده است.

وی با بیان اینکه بالغ بر 38 هزار و 790 هکتار از اراضی شالیزاری آمل معادل 99.6 درصد برداشت شد، گفت: 21 هزار و 928 هکتار آن به ارقام محلی با متوسط عملکرد 4850 کیلوگرم در هکتار و تولید بیش از 106 هزار و 350 تن اختصاص یافته است.

مدیر جهاد کشاورزی آمل، ادامه داد: مجموع تولید محصول برنج ارقام پر محصول این شهرستان در سال جاری بالغ بر 131 هزار و 523 تن با میانگین عملکرد 7800 کیلوگرم در هکتار بوده است.

امینی یادآور شد: در مجموع در سال جاری بالغ بر 237 هزار و 873 تن شلتوک با ضریب تبدیل 60 درصد و تولید برنج سفید مقدار 142 هزار و 723 تن در آمل حاصل شده است.

وی میزان کشت مجدد (دوباره نشاء) برنج آمل در سال جاری را در سطح 8120 هکتار و پرورش رتون را در سطح 16 هزار هکتار اعلام کرد و از اجرای عملیات مبارزه شیمیایی علیه آفت کرم ساقه‌خوار برنج در نسل اول در سطح 5750 هکتار، مبارزه بیولوژیک نسل اول و دوم در سطح 9147 هکتار، مبارزه علیه بیماری بلاست برگ در سطح 17 هزار هکتار و مبارزه با بلاست خوشه در سطح 14 هزار و 500 هکتار خبر داد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل اظهار کرد: سطح نشاء مکانیزه این شهرستان در سال جاری بالغ بر 8938 هکتار بوده که نسبت به سال قبل 35 درصد افزایش داشته و سطح بیمه نیز با رشد 34 درصدی به 8100 هکتار رسید.

امینی ظهور اولین خوشه برنج را در تاریخ 16 خرداد ماه سالجاری و اولین برداشت برنج و آغاز اولین نشاء مجدد را در 19 تیرماه امسال و ظهور اولین خوشه رتون را در تاریخ دوم مردادماه امسال اعلام کرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5288 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر بازدید: 3597 ساعت: 11:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
3 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
5 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
7 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
8 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
9 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
10 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
11 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

  رژیم لاغری با عسل عسل، مناسب ترین شیرینی برای افراد چاق، دارای اضافه...

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.