بهترین تنقلات برای کودکان چه موادغذایی است


دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: مادران می توانند سه عدد عناب، دو عدد سنجد، چهار عدد بادام، پنج عدد مویز و دو عدد انجیر خشک به عنوان میان وعده به فرزندانشان بدهند چرا که این موادغذایی سرشار از موادمغذی است.

به گزارش لقمه، الهام اختری دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: نخودچی و کشمش یکی از بهترین تنقلات برای کودکان است که علاوه بر تأمین کالری مورد نیاز بدن ، بخشی از مواد معدنی را نیز تأمین می‏ کند.

به گفته وی تنها موردی که باید در مورد مصرف نخودچی و کشمش مدنظر داشته باشیم این است که مقدار مصرف آن متعادل باشد تا از چاق شدن کودکان پیشگیری شود.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران اضافه کرد: نان و پنیر ماده غذایی مناسب برای ساعات تفریح دانش آموزان است و لقمه‏‌های حاوی نان و پنیر اگر در کیف بماند فاسد نمی‌شود و زمینه را برای بیماری دانش آموزان ایجاد نمی کند.

اختری افزود: مادران توجه داشته باشند که لقمه‏ های حاوی گوشت و سس در معرض هوای معمولی به تدیرج شروع به فاسد شدن می‏ کنند. بنابراین اگر دانش آموزان دسترسی به یخچال ندارد، نان و پنیر بهترین و سالم‏ترین میان وعده  محسوب می‏ شود.

وی ادامه داد: انتخاب دیگر به عنوان میان وعده یک عددسیب رسیده و شیرین است؛ همچنین  مادران می توانند سه عدد عناب، دو عدد سنجد، چهار عدد بادام، پنج عدد مویز و دو عدد انجیر خشک به عنوان میان وعده به فرزندانشان بدهند چرا که این موادغذایی سرشار از موادمغذی بوده و میتوان جایگزین تنقلات بی ارزش شود البته مادران توجه داشته باشند که در صورت یبوست فرزندشان از دادن سنجد پرهیز کنند.

مویز هضم کننده غذا، تقویت کننده معده و کبد و کلیه و مثانه، تولید کننده خون صالح، است همچنین انجیر بسیار کثیر الغذا بوده تقویت کننده مغز و کبد بوده و چاق کننده است.

بادام غذاییت زیادی دارد و برای حافظه بسیار مناسب است همچنین بادام مغز را تقویت کرده و چاق کننده بدن بوده و بهترین آن بادام درشت و چرب است. باید توجه داشت که مغزهای گیاهی تمام املاح موردنیاز بدن انسان را تامین می کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 5454 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان بازدید: 3581 ساعت: 6:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
11 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  کاهش سیستم ایمنی بدن و انرژی با حذف گوشت از برنامه غذایی یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور هشدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برنده عصر جدید نقاشی اش را در آشپزخانه شروع کرد پایگاه خبری لقمه: فاطمه عبادی برنده مسابقه استعدادیابی «عصر جدید» گفت: قصه نقاشی های من از نمکدان آشپزخانه آغاز شد و در این مسیر همسرم بزرگترین حامی و مشوق من بود.
15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: سفر در ماه رمضان می‌تواند به چالش‌های خاصی منجر شود، اما با آمادگی مناسب، می‌توان تجربه‌ای مثبت و معنادار داشت.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
صنعتی به نام تولید اسنک اسنک‌ها، میان‌وعده‌هایی هستند که به طور موقت گرسنگی را برطرف می‌سازند و انرژی مختصری نیز برای انجام کار فراهم می‌کنند. پفک، چیپس و پاپ کورن از معروف‌ترین اسنک‌ها هستند.