لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل


متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی که به مصرف مغز خشکبار عادت دارند، کمتر به بیماری‌های قلبی و سرطان مبتلا می‌شوند، لاغرتر و سالم‌تر هستند، کمتر به فشارخون یا چربی خون مبتلا می‌شوند، بیشتر ورزش می‌کنند و کمتر نیز ممکن است سیگار بکشند.

به گزارش لقمه، این یافته که شرح آن در نشریه پزشکی نیوانگلند منتشر شده حاصل مطالعه روی اطلاعاتی است که از پرستاران و فعالان بخش بهداشت و درمان آمریکا از دهه 1980 میلادی تاکنون جمع‌آوری شده است.

متخصصان در این مطالعه می‌گویند: با اینکه تحقیقات قبلی نشان داده‌اند مغزها در پیشگیری از بیماری‌های کرونری قلب و افزایش چربی خون سودمند هستند اما پیش از این تحقیقی درباره رابطه آجیل با مرگ انجام نگرفته بود.

مطالعه فعلی بر اساس آزمایش و بررسی روی 120 هزار نفر در آمریکا طی یک دوره 30 ساله صورت گرفته و طی آن به نتایج تحقیقات در کشورهای دیگر مثل انگستان و هلند هم توجه شده است.

نتایج این تحقیق نشان داد که مصرف مغزها خطر مرگ ناشی از بیماری‌های مهم و جدی را هم در مردان و هم در زنان تا یک پنجم کاهش می دهد، احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را نزدیک به 30 درصد و سرطان را 11د رصد کمتر می‌کند.

«چارلز فوکس» متخصص موسسه «سرطان دانا فاربر» در بوستون می‌گوید: واضح‌ترین فایده آجیل کاهش 29 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی است که از عوامل اصلی مرگ و میر در جهان امروز محسوب می‌شود.

علاوه بر این یافته‌های اخیر تایید می‌کند افرادی که مرتب از مغز‌ خشکبار استفاده می‌کنند کمتر به کشیدن سیگار روی می‌آورند، بیشتر ورزش می‌کنند، بیشتر مولتی‌ویتامین می‌خورند، لاغرتر هستند و میوه و سبزی نیز بیشتر می‌خورند.

به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، برای برخی محققان این نگرانی وجود دارد که مصرف آجیل ممکن است باعث افزایش وزن شود اما بررسی‌ها نشان داده که این خوردنی احتمال افزایش وزن، افزایش اندازه دور کمر و نیز احتمال چاقی را نیز کاهش می‌دهد.

هرچند این مطالعه تاثیر بودادن یا شور کردن آجیل را بر خواص آن بررسی نکرده اما توصیه کارشناسان مصرف آجیل خام است. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5647 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲ آذر بازدید: 5038 ساعت: 12:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 آجیل رنگ شده را چگونه تشخیص دهیم؟ ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
4 آجیل یلدا را گران نخرید/ مرغ باز گران شد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۴ آذر
5 نکات تغذیه سالم پاییزی ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۹ مهر
6 افزایش قیمت آجیل و خشکبار نسبت به سال گذشته+لیست آخرین قیمت ها ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر
7 آجیل تواضع اصل استاندارد نیست ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ اسفند
8 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
9 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
10 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11 افزایش ۲۵ درصدی قیمت آجیل در آستانه شب یلدا ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

  بهترین زمان برای تعویض مسواک آیا می دانید چه تعداد باکتری بر روی مسواک شما زندگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت بهتر روده و باکتری های مضر کمتر در روده مرتبط است.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.