جهاد کشاورزی مازندران وجود آلودگی در برنج طارم فریدونکنار را رد کرد


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام آزمایش های مختلف از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان، وجود آلودگی در برنج های تولیدی مازندران، بویژه طارم محلی فریدونکنار تایید نشده است.

به گزارش لقمه، سازمان غذا و داروی کشور بتازگی فهرستی از برنج های آلوده را اعلام کرد که در آن از برنج طارم محلی معطر فریدونکنار هم به عنوانی یکی از برنج های آلوده نام برده شده است.

ˈ یحیی ابطالی ˈ در گفت گویی از اجرای سیاست های تشویقی دریافت نشان استاندارد محصول سالم برنج برای شالیکاران مازندران از دو سال پیش خبر داد و افزود: برنج طارم معطر فریدونکنار از برنج های مرغوبی است که شهرت بین المللی دارد.

وی تاکید کرد: به منظور گسترش فرهنگ دریافت نشان استاندارد محصول سالم برنج در مازندران، 70 هکتار مزرعه نمونه تولید برنج بیولوژیک شناسایی و علامت استاندارد به بهره برداران آن اعطا شده است.

پیش از این مدیرکل استاندارد مازندران نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به موضوع آلوده بودن برنج های خارجی اشاره کرد و گفته بود: شورای عالی استاندارد، غلات وارداتی و فرآورده های آن را مشمول استاندارد اجباری کرده است که این موازین در مبادی ورودی قانونی کشور بدرستی اجرا می شود.

ˈ جواد اعتماد ˈ افزوده بود: تا کنون از مرز های استان مازندران برنج خارجی وارد نشده است تا موسسه استاندارد نمونه گیری کند.

وی در عین حال گفته بود: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی مازندران به منظور حمایت از تولید محصولات کشاورزی سالم از جمله برنج، موسسه استاندارد با نمونه گیری و انجام آزمایش، به مزارعی که سم در آنها استفاده نشده و تولید به روش بیولوژیکی انجام شده باشد، نشان استاندارد اعطا می کند.

مازندران با داشتن 240 هزار هکتار شالیزار، سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید تولید می کند که این میزان برابر با 44 درصد از نیاز کشور است.  



بازگشت به صفحه نخست 


نقل از :ایرنا

کد: 5876 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2616 ساعت: 3:48 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
4 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
5 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
6 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
8 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
9 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 برداشت کلزا در فارس آغاز شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
11 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشیدن چای با قند، کم ضررتر از خرما و کشمش و توت خشک! بیشتر افرادی که چایشان را با تعدادی خرما، کشمش، توت خشک و…می‌خورند، حدود ۶۰-۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت می‌کنند.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.
غذاهای مناسب در آلودگی هوا فصل زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در این روزها همه چیز در محدوده اضطرار است و از هموطنان درخواست می‌شود تا آنجا که می‌توانند از مسافرت‌های غیرضروری خود در سطح شهر خودداری کنند.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.