شیرینی‌های نوروزی/
روش تهیه شیرینی برنجی برای نوروز


شیرینی برنجی شیرینی مخصوص کرمانشاه است که در ایام نوروز طرفدار بسیاری دارد و برای پذیرایی استفاده می شود.

مواد لازم:

روغن جامد — پیمانه

پودرقند– پیمانه ( ۵۸گرم)

زرده تخم‌مرغ– ۲ عدد ( ۴۰ گرم)

آرد برنج (بسیار نرم و الک شده) — پیمانه (۲۶۰ گرم)
هل (پودرشده) — ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)

نمک — قاشق چای خوری

گلاب — یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)



روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛

۲. در ظرفی مناسب، روغن و پودرقند را ریخته و با همزن برقی هم‌بزنید تا نرم و لطیف شود؛

۳. سپس زرده تخم‌مرغ را به آن افزوده، به هم‌زدن ادامه دهید تا کرم­رنگ و کشدار شود؛

۴. آرد برنج، هل و نمک را به مایه بالا بیفزایید و کاملا مخلوط کنید؛

۵. گلاب را کم‌کم به مواد بالا اضافه کنید، سپس خمیر را در کیسه نایلونی بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً استراحت کند (باید توجه داشته باشید که این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر مقداری شل‌تر است). پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود؛

۶. از خمیر به اندازه دلخواه برداشته، به شکل گرد فرم دهید و با فاصله مناسب در سینی شیرینی‌پزی بچینید و روی آن را با مُهر مخصوص نان برنجی نقش انداخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد؛

۷. پس از پخت، از فر بیرون آورده و پس از یک ساعت روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.


نکته:
زمانی‌که سینی را از فر بیرون می‌آورید، بگذارید نان برنجی‌ها کاملاً سرد شود، سپس از سینی بردارید و روی پنجره فلزی قرار دهید.
مهم ترین نکته در پخت نان برنجی داشتن آرد برنج مناسب و لطیف است.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ساناز سانیا

کد: 6118 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 4075 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید تقریبا هر چیزی را می توان منجمد کنید اما برخی مواد...

  مواد غذایی ممنوعه برای نوزادان زیر یکسال متخصص کودکان و نوزادان گفت: عسل، نمک، سفیده تخم‌مر...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است پایگاه خبری لقمه: شکل تغذیه با آغاز ماه رمضان تغییر می‌کند. تامین کالری مورد نیاز بدن یکی از ضروریات بوده که بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت روزانه هر فرد به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ کالری نیاز دارد.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.