شیرینی‌های نوروزی/
روش تهیه شیرینی برنجی برای نوروز


شیرینی برنجی شیرینی مخصوص کرمانشاه است که در ایام نوروز طرفدار بسیاری دارد و برای پذیرایی استفاده می شود.

مواد لازم:

روغن جامد — پیمانه

پودرقند– پیمانه ( ۵۸گرم)

زرده تخم‌مرغ– ۲ عدد ( ۴۰ گرم)

آرد برنج (بسیار نرم و الک شده) — پیمانه (۲۶۰ گرم)
هل (پودرشده) — ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)

نمک — قاشق چای خوری

گلاب — یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)



روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛

۲. در ظرفی مناسب، روغن و پودرقند را ریخته و با همزن برقی هم‌بزنید تا نرم و لطیف شود؛

۳. سپس زرده تخم‌مرغ را به آن افزوده، به هم‌زدن ادامه دهید تا کرم­رنگ و کشدار شود؛

۴. آرد برنج، هل و نمک را به مایه بالا بیفزایید و کاملا مخلوط کنید؛

۵. گلاب را کم‌کم به مواد بالا اضافه کنید، سپس خمیر را در کیسه نایلونی بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً استراحت کند (باید توجه داشته باشید که این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر مقداری شل‌تر است). پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود؛

۶. از خمیر به اندازه دلخواه برداشته، به شکل گرد فرم دهید و با فاصله مناسب در سینی شیرینی‌پزی بچینید و روی آن را با مُهر مخصوص نان برنجی نقش انداخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد؛

۷. پس از پخت، از فر بیرون آورده و پس از یک ساعت روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.


نکته:
زمانی‌که سینی را از فر بیرون می‌آورید، بگذارید نان برنجی‌ها کاملاً سرد شود، سپس از سینی بردارید و روی پنجره فلزی قرار دهید.
مهم ترین نکته در پخت نان برنجی داشتن آرد برنج مناسب و لطیف است.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ساناز سانیا

کد: 6118 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن بازدید: 4048 ساعت: 5:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
5 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
6 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
8 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
9 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
10 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
11 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای پیشگیری از دیابت، تلویزیون تماشا نکنید بررسی‌های جدید نشان می‌دهد افرادی که در مرز ابتلا ...

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  رژیم غذایی مناسب ام اس بیماری ام اس (M.S) یك بیماری پیش‌رونده است و درمان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
نان و ته دیگ سوخته بخوریم؟ از خوردن تکه‌های غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب‌زمینی سوخته امتناع کنید چون این گونه غذاها سرطان‌زا هستند.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...