صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی
مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون
واریز یارانه یلدایی صحت ندارد
۸ توصیه تغذیهای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست
از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد
مسمومیت دهها فیلیپینی با خوردن لاکپشت در حال انقراض
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی
مجله لقمه
ویژه نامه یلدا
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
غذای ایرانی
>
روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی
روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی
در این خورش منظور از آلو (سیبزمینی) است. چون در سالهای بسیار دور سیبزمینی از هندوستان وارد كشور شده بود، در جنوب كشور با نام آلوزمینی نامیده میشد.
مواد اولیه:
روغن یك پیمانه
پیاز بزرگ خرد شده یك عدد
سیر و ادویه خورشی یك قاشق چایخوری
فلفل قرمز یك قاشق چایخوری
گوشت 500 گرم
لیمو امانی چهار عدد
گشنیز ساطوری شده یك كیلوگرم
سیبزمینی سه عدد
نمك به میزان لازم
زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، سپس پیاز را به آن اضافه كرده، میگذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه، فلفل قرمز و گوشت را اضافه كرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم میزنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد.
لیمو امانیها را سوراخ كرده و در یك پیمانه آب خیس میكنیم و پس از اینكه گوشت كمی پخت به آن اضافه مینماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیبزمینیها به خورش میافزاییم. پس از 45 دقیقه كه خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمك و زعفران را اضافه كرده و پس از كمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر میداریم.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
6174
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
بازدید:
3058
ساعت:
1:19 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوریهای نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی
۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3
خوراکهای محلی چگونه فراموش نشوند؟
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4
ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5
گسترش تولید ماشینآلات صنایع غذایی در یک شرکت دانشبنیان
۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8
لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
دورهمی با فامیل
دورهمی با دوستان
شب نشینی خانوادگی
شب نشینی تنهایی
حضور در محل کار
یلدا برایم تفاوتی با شبهای دیگر ندارد
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
پیتزای سالم را در خانه تهیه کنید
برلیانت بزرگمهر در گفتوگویی اظهار داشت: پیتزا به ...
معجونی برای شادی و سرخوشی
برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دلچسب ذهنتان...
ماهی منطقه حافظه مغز را تقویت می کند
خوردن تنها یک وعده ماهی، از هر نوعی که باشد، باعث ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چگونه 100 سال عمر کنیم؟
«الهی پیر شی مادر!» حتما شما هم بارها و بارها این دعا را از زبان مادربزرگها و مادرها شنیدهاید. همه دوست دارند که عمر طولانی و در سلامت کامل داشته باشند. اما هر کسی این بنیه را ندارد.
آبلیمو آب لیموست!؟
فصل، فصل لیمو و آبلیموی تازه است و یکی از سۆالهایی که این روزها مطرح میشود در مورد تفاوت آبلیموهای خانگی و صنعتی موجود در فروشگاهها و مغازههای عرضه مواد غذایی است...
12رازی که فست فودیها به شما نمی گویند
فستفودها، خیلی سریعتر از آنچیزی که تصور میکردیم، به زندگی ما وارد شدهاند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمرهمان نقش مهمی دارد. رازهای فستفودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...
جهانسومیها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگترین تاجر
دبیر سندیکای کارخانههای چای گفت: کشورهای ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرفکننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرفکنندهی این محصول بهشمار میرود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است