روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی


در این خورش منظور از آلو (سیب‌زمینی) است. چون در سال‌های بسیار دور سیب‌زمینی از هندوستان وارد كشور شده بود، در جنوب كشور با نام آلوزمینی نامیده می‌شد.

مواد اولیه:

روغن یك پیمانه

پیاز بزرگ خرد شده یك عدد

سیر و ادویه خورشی یك قاشق چایخوری

فلفل قرمز یك قاشق چایخوری

گوشت 500 گرم

لیمو امانی چهار عدد

گشنیز ساطوری شده یك كیلوگرم

سیب‌زمینی سه عدد

نمك به میزان لازم

زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه كرده، می‌گذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه‌، فلفل قرمز و گوشت را اضافه كرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه می‌‌دهیم تا گوشت بپزد.

لیمو امانی‌ها را سوراخ كرده و در یك پیمانه آب خیس می‌‌كنیم و پس از این‌كه گوشت كمی پخت به آن اضافه می‌‌نماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیب‌زمینی‌ها به خورش می‌‌افزاییم. پس از 45 دقیقه كه خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمك و زعفران را اضافه كرده و پس از كمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر می‌داریم. 


بازگشت به صفحه نخست


کد: 6174 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 1502 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 معرفی محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری نانو در نمایشگاه آگروفود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
2 ایرانی‌ها ۱۶هزارمیلیاردتومان فست فود می‌خورند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
3 در سحراز خوردن چای و غذای چرب بپرهیزید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
4 در ستایش غذای صنعتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ خرداد
5 کاهش چاقی با مصرف میوه و سبزیجات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ خرداد
6 با این 6 مواد معدنی دوپینگ کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
7 کاهش کلسترول را با مصرف این مواد غذایی تجربه کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۱ ارديبهشت
8 آیا غذا می تواند به غلبه بر افسردگی کمک کند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۳۰ ارديبهشت
9 مصرف میوه و سبزیجات در روز به کاهش وزن کمک می کند ! ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
10 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
11 در روز های گرم چه مواد غذایی مصرف کنیم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  چگونه غذایمان را اشتها آورتر کنیم؟ رنگ نارنجی هویج در کنار سرخی گوجه‌فرنگی با سبزی خی...

  با فلفل سیاه و سیر، کلسترول را از بین ببرید متخصص طب سنتی گفت: با مصرف سیر، فلفل سیاه، آلبالو،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
طرز تهیه انواع جوانه‌‌ها در منزل تمیز‌ترین، مفیدترین و بی‌دردسرترین غذایی كه می‌توان در زمان ما پیدا كرد، آن‌هایی هستند كه به وسیله‌ی خود ما و در خانه درست می‌شوند(مثل انواع جوانه‌ها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
غذاهای باکلاس چگونه بدن را به تباهی می‌کشاند؟ موادغذایی و تنقلات بی‌ارزشی در افراد جامعه ما به وفور مصرف می‌شود؛ تغذیه نامناسب امروزه عامل بروز بسیاری از مشکلات مانند بلوغ‌های زودرس, رنگ‌های پریده, بی‌اشتهایی, تیک‌های عصبی, افسردگی‌ها و اعصاب‌های به هم ریخته است.