روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی


در این خورش منظور از آلو (سیب‌زمینی) است. چون در سال‌های بسیار دور سیب‌زمینی از هندوستان وارد كشور شده بود، در جنوب كشور با نام آلوزمینی نامیده می‌شد.

مواد اولیه:

روغن یك پیمانه

پیاز بزرگ خرد شده یك عدد

سیر و ادویه خورشی یك قاشق چایخوری

فلفل قرمز یك قاشق چایخوری

گوشت 500 گرم

لیمو امانی چهار عدد

گشنیز ساطوری شده یك كیلوگرم

سیب‌زمینی سه عدد

نمك به میزان لازم

زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه كرده، می‌گذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه‌، فلفل قرمز و گوشت را اضافه كرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه می‌‌دهیم تا گوشت بپزد.

لیمو امانی‌ها را سوراخ كرده و در یك پیمانه آب خیس می‌‌كنیم و پس از این‌كه گوشت كمی پخت به آن اضافه می‌‌نماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیب‌زمینی‌ها به خورش می‌‌افزاییم. پس از 45 دقیقه كه خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمك و زعفران را اضافه كرده و پس از كمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر می‌داریم. 


بازگشت به صفحه نخست


کد: 6174 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن بازدید: 1633 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سالمندان چه میزان موادمعدنی نیاز دارند؟ ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
2 هر غذایی فلسفۀ خودش را دارد ۱۳۹۵ شنبه ۲ بهمن
3 رهایی از «بوی پیازی دهان» با یک دهان‌شویه خانگی! ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
4 سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
5 طرز تهیه اسپاگتی پای، با پاستای نواری! ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
6 فیبر و تا ثیر آن بر دیابت ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
7 کاهش ریسک ابتلا به دیابت با پیروی از رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
8 هنگام سرگیجه از مصرف 4 گروه عمده غذایی اجتناب کنید ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
9 ۷ بلایی که شکر بر روی بدن می‌آورد ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
10 کوراکو بنتو غذای ژاپنی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
11 گارنی یاریخِ خوشمزه و تبریزی ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۹ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب دستگاه گوارش می‌شود یک فوق تخصص گوارش کودکان با اشاره به اینکه عدم درمان خونریزی‌های گوارشی کودکان تاثیرات سوئی بر رشد و وضعیت قلبی آنان دارد، گفت: مصرف شیر گاو در دوره نوزادی موجب آسیب به مخاط دستگاه گوارش خواهد شد؛ بنابراین کودکانی که زمینه آلرژی‌های غذایی دارند در صورت مصرف شیر گاو، دچار خونریزی‌های گوارشی می‌شوند.
برای لاغری تا می توانید ماهی بخورید! پایگاه خبری لقمه: می خواهید لاغر شوید و در عین حال نمی توانید از خوردن غذاهای محبوبتان دست بکشید. ما یک پیشنهاد ویژه و هوس انگیز برای شما داریم، مصرف ماهی خود را افزایش دهید.
گوجه های بنفش به چه کار می‌آیند؟ دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.

حامیان