روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ


مرغ را می توانید به غیر از پلوی ساده با این پلوی خوشمزه و طعم دار نیز میل کنید.

مواد لازم

برنج: چهار پیمانه

سینه مرغ: یك عدد

پیازچه: 200 گرم

پیاز متوسط رنده شده: یك عدد

زعفران دم كرده: به میزان لازم

نمك، فلفل، ادویه و آبلیمو: به میزان لازم

كره یا روغن: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برنج را از شش ساعت قبل در آب سرد خیس می‌كنیم. در قابلمه‌ای چهار لیتر آب را به همراه كمی روغن و نمك به جوش می‌آوریم. برنج‌ را در آن ریخته و پس از 10 دقیقه، یعنی هنگامی كه دانه‌های برنج كمی نرم شدند، آن را آبكش كرده و مجددا در قابلمه ریخته و می‌گذاریم تا دم بكشد.

سینه مرغ را به قطعات كوچك مكعبی شكل برش داده و در نمك، فلفل، پیاز و كمی آبلیمو به مدت دو ساعت می‌خوابانیم، سپس مرغ‌ها را در كمی كره تفت داده و كمی آب به آن اضافه می‌كنیم تا بپزند.

پیازچه‌ها را نگینی خرد نموده و در كره یا روغن تفت می‌دهیم. برنج را پس از دم كشیدن، در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازچه و مرغ مخلوط نموده، روی آن زعفران می‌دهیم و سرو می‌كنیم.

 

نکته: به این غذا میتوان كمی زنجبیل تازه رنده شده نیز اضافه کرد.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خانواده سبز

کد: 6517 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين بازدید: 5715 ساعت: 3:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
2 «پتله پلو» همدانی در فهرست آثار ناملموس کشور ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
3 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
4 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
5 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
6 طرز تهیه پلوی تایلندی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
8 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
9 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
10 روش تهیه خوروشی با طعم آلبالو ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۵ شهريور
11 روش تهیه مقلوبه پلـو؛ غذای ترکیه ای ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟ اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی، معضل قرن حاضر چاقی و اضافه وزن معضلی است که در دنیای امروز گریبانگیرمان شده و مشکلات زیادی را برای اکثر افراد جامعه بوجود آورده است، تا آنجا که چاقی را معضل قرن حاضر نام نهاده‌اند. شیوع چاقی در میان ایرانیان شدت بیشتری دارد و از این حیث توجه به آن، اهمیت فراوانی دارد.
آیا آبمیوه‌ها آب میوه‌اند؟! هوا که گرم می‌شود، بازار مصرف انواع آبمیوه‌های خنک هم رونق می‌گیرد، اما مصرف کدام یک از انواع آبمیوه‌ها می‌تواند برای ما مفیدتر باشد و از مصرف کدام نوع از آنها باید پرهیز کرد؟
10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.