مواد لازم
برنج: چهار پیمانه
سینه مرغ: یك عدد
پیازچه: 200 گرم
پیاز متوسط رنده شده: یك عدد
زعفران دم كرده: به میزان لازم
نمك، فلفل، ادویه و آبلیمو: به میزان لازم
كره یا روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را از شش ساعت قبل در آب سرد خیس میكنیم. در قابلمهای چهار لیتر آب را به همراه كمی روغن و نمك به جوش میآوریم. برنج را در آن ریخته و پس از 10 دقیقه، یعنی هنگامی كه دانههای برنج كمی نرم شدند، آن را آبكش كرده و مجددا در قابلمه ریخته و میگذاریم تا دم بكشد.
سینه مرغ را به قطعات كوچك مكعبی شكل برش داده و در نمك، فلفل، پیاز و كمی آبلیمو به مدت دو ساعت میخوابانیم، سپس مرغها را در كمی كره تفت داده و كمی آب به آن اضافه میكنیم تا بپزند.
پیازچهها را نگینی خرد نموده و در كره یا روغن تفت میدهیم. برنج را پس از دم كشیدن، در ظرف مورد نظر ریخته و با پیازچه و مرغ مخلوط نموده، روی آن زعفران میدهیم و سرو میكنیم.
نکته: به این غذا میتوان كمی زنجبیل تازه رنده شده نیز اضافه کرد.
بازگشت به صفحه نخست