طرز تهیه پلوی تایلندی


پایگاه خبری لقمه: در این مطلب طرز تهیه پلوی تایلندی خوشمزه را برایتان آورده ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، غزاله خالدی: در این مطلب طرز تهیه پلوی تایلندی خوشمزه را برایتان آورده ایم.


 طرز تهیه پلوی تایلندی


مواد لازم:

برنج دانه بلند (پخته): یک و یک دوم پیمانه

گوشت گوساله استیک: 450 گرم

نشاسته ذرت: 1 قاشق چای خوری

روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری + 1 قاشق چای خوری

فلفل دلمه ای قرمز (نگینی خرد شده): 1 عدد

پیاز درشت (ریز خرد شده): نصف یک عدد

سیر (ریز خرد شده): یک و یک دوم قاشق سوپ خوری

هویج (خلال شده): 1 پیمانه

برگ ریحان تازه: 1 پیمانه

دانه کنجد (در صورت تمایل): به مقدار لازم


مواد لازم سس:


سویا سس: 4 قاشق سوپ خوری

نشاسته ذرت: یک و یک دوم قاشق چای خوری

آب: یک سوم پیمانه

شکر قهوه ای: 2 قاشق سوپ خوری

آب لیمو شیرازی تازه: 1 قاشق سوپ خوری

سس کچاپ تند: 1 قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه:


گوشت را باریک خرد کرده و با نشاسته ذرت و یک قاشق چای خوری روغن مخلوط کنید؛ دو قاشق سوپ خوری روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. گوشت را در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و نرم شود. گوشت را از ظرف خارج کرده و فلفل دلمه ای، پیاز و سیر را حدود 2 الی 3 دقیقه در روغن داخل ظرف تفت دهید تا نرم شوند (در صورت نیاز یک قاشق چای خوری روغن اضافه کنید) هویج خلال شده را اضافه کرده و تفت دهید. سس را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت به آرامی بپزند و مرتب مواد را هم بزنید. گوشت سرخ شده و برگ ریحان را به مواد اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را روی برنج دم کشیده بریزید و در صورت تمایل با دانه کنجد و برگ ریحان تزئین کنید.


طرز تهیه سس:


سویا سس و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب، شکر قهوه ای، آب لیموترش و سس کچاپ تند را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا سس صاف یکدستی حاصل شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سفره ایرانی

کد: 13315 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان بازدید: 3231 ساعت: 2:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
2 چرا رشته انسی در بازار کمیاب شده است/عبور از پنجاه فیلتر برای دریافت یک کیلو گندم!/صادرات ایران در دست دلالان است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
3 روش تهیه پلوی مکزیکی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
4 روش تهیه پلـو ایتالیـایی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۳۰ مرداد
5 فوت و فن های پختن یک باقالی پلوی خوشمزه ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد
6 روش پخت پلو پیـازچه با مـرغ ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۴ فروردين
7 روش تهیه‌ی پلو سه رنگ برای مهمانی های عید ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۲ اسفند
8 روش تهیه مرغ پلوی اناری برای مهمانی های نوروز ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۵ بهمن
9 دستور تهیه عـدس ‌پلو قـالبی ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ بهمن
10 روش پخت ته‌چـیـن بـه ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ادویه‌ای معطر با فواید بی‌پایان/خواص هل و طریقه مصرف آن هل؛ دانه‌ای کوچک با قدرتی بزرگ! این ادویه معطر نه ...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان عفونت‌ و سینوزیت با دود «عنبر نسارا» پایگاه خبری لقمه: در مطلب پیش رو درباره خواص «عنبر نسارا» برای مقابله با عفونت های شدید و درمان سرماخوردگی و سینوزیت می خوانید.
نقش شکلات در چاقی تحقیقات جدید نشان می دهد که وقتی پای شیرینی به میان می آید خوردن اندکی از آن خطر چاقی و یا بیماری قلبی به همراه ندارد. محققان آمریکایی با تحقیق روی بیش از پنج هزار نفر دریافتند که هیچ ارتباطی بین وضعیت ضعیف سلامتی و خوردن مرتب شیرینی وجود ندارد.
تاثیر رنگ ها بر اشتها دانش بررسی رفتار در خوردن و آشامیدن، نشان می دهد که افراد میزان بیشتری مایعات در لیوان های کوتاه و پهن به نسبت لیوان های بلند و تنگ می نوشید. و یا هر چه محل نشستن شما به ظرف شیرینی نزدیک تر باشد، شما شیرینی بیشتری میل می کنید.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.