چگونه حمص لبنانی تهیه کنیم؟


غذاهای عربی و لبنانی طعم خاصی دارند که تقریبا با ذائقه ما ایرانی ها جور در می‌آید.

به گزارش لقمه، لبنانی ها در غذاهای خود ارده یا نخود زیاد استفاده می کنند و روغن مصرفی‌شان بیشتر مواقع روغن کنجد است.

مواد لازم

• ۵۰۰ گرم نخود

• یک لیوان روغن کنجد

• یک بوته سیر

• نمک به قدر کافی

• ۲عدد لیموترش

• زیتون سیاه به مقدار لازم

• نصف قاشق سوپخوری پاپریکا

 

 

 

طرز تهیه

1. نخود را چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید. نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و آنها را چرخ کنید تا کاملا پوره شوند.

2. نخود باید طوری پخته باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد. سپس روغن کنجد را کم کم داخل پوره نخود بریزید و هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود. آب یک عدد لیموترش را بگیرید و با پوره مخلوط کنید. مخلوط را مزه و نمک آن را اندازه کنید.

3. «حمص» بدست آمده را در یک ظرف گود بلورین بریزید، روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل پاپریکا را روی آن بپاشید.

4. یک دانه لیموی دیگر را حلقه حلقه برش دهید. با این حلقه ها و مقداری زیتون سیاه روی حمص را تزئین کنید.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7219 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ شهريور بازدید: 3552 ساعت: 12:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۹ مهر
2 چطور جلوی اشتهایمان را بگیریم؟ ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
3 آشنایی با افطاری‌های کشورهای دیگر ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
4 غذاهایی که پس از ورزش باید خورد ۱۳۹۲ يکشنبه ۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره سوپ های آماده سوپی که در منزل تهیه می‌شود ترکیبات آن در اختیار خ...

  چرا زنان باردار باید قرص اسیدفولیک بخورند؟ کمبود اسید فولیک در دوران بارداری باعث بروز بیماری...

  ویتامین K دوست دار استخوان پایگاه خبری لقمه: در حالی که کلسیم و ویتامین D اغل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.