مواد لازم پیاز داغ: یك پیمانه فیله مرغ تکه شده: یك پیمانه نخود فرنگی: نصف پیمانه ذرت و هویج نگینی خرد شده: نصف پیمانه فلفل دلمه ای نگینی خرد شده: یك عدد گوجه فرنگی: یك تا دو عدد برنج: دو پیمانه نمک، فلفل و ادویه پلویی: به میزان لازم پودر سیر و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ، نخودفرنگی، ذرت، هویج و فلفلدلمهای را به همراه نمک، فلفل و پودر سیر فراوان تفت میدهیم، سپس گوجهفرنگی رو میکس كرده و به مواد اضافه میکنیم. وقتی آب مایه کشیده شد، مقداری ادویه پلویی به آن اضافه میکنیم تا مواد عطر خوبی بگیرد.
برنج را با مقداری آب میگذاریم روی حرارت تا آب آن كشیده شود و در ظرف دیگری (یک کاسه) برمیگردانیم. سپس برنج و مواد را مخلوط میکنیم که در اینجا برنج لایه لایه میشود و بین آن از مواد میریزم و در هر لایه مقداری مجددا ادویه پلویی افزوده و سپس برنج را دم میکنیم.
بازگشت به صفحه نخست