خوراک پاییزی ژاپنی ها


برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.

کد: 7491 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر بازدید: 3308 ساعت: 5:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3 اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب‌ ۶ ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4 مرغ تری-یاکی کم نمک ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
5 طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6 فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7 راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8 کاری و برنج به سبک ژاپنی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 لبنیات کم چرب مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
11 دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی) ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

  راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، س...

  این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت