صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
تقویت حافظه با این ۶ خوراکی
تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
تولید داروهای زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست
فعلا شارژ کالابرگ دهکهای چهارم تا هفتم در دستور کار نیست
دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی
آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
خوراک پاییزی ژاپنی ها
خوراک پاییزی ژاپنی ها
برگ های پاییزی رنگارنگ همواره عاشقان طبیعت را شیفته خود ساخته اند اما در ژاپن نه تنها زیبایی که مزه آنها مورد اقبال عمومی است. برگ های شیرین و سرخ شده در منطقه اوزاکا شهرت بسیار دارند و به چندین روش از جمله نگهداری برگ ها برای یک سال در آب نمک پیش از سرخ کردن تهیه می شوند.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
7491
تاریخ نشر:
۱۳۹۳ شنبه ۱۹ مهر
بازدید:
3209
ساعت:
5:25 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2
رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کُند می کند
۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
3
اکتشافات چدید در مورد کاهش عوارض کرونا با ویتامین ب ۶
۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
4
مرغ تری-یاکی کم نمک
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
5
طرز تهیهی املت به روش ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
6
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
7
راز زیبایی و تناسب اندام زنان کره ای و ژاپنی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
8
کاری و برنج به سبک ژاپنی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
10
لبنیات کم چرب مصرف کنید تا دچار افسردگی نشوید
۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
11
دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه
بسیاری از افراد به بیماریهای مزمن کلیوی مبتلا هست...
مصرف آب گوجهفرنگی موثرتر از نوشابههای انرژیزا
کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید ادعا کرد...
چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟
مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شش خوراکی زمستانی شگفت انگیز را بشناسید
بسیاری از محصولات غذایی زمستان ممکن است برای مردم ناآشنا باشند اما غذاهایی که می توان با آنها تهیه کرد، برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن بسیار مفید هستند.
آشنایی با رژیم لاغری بر اساس مشخصات هورمونی/1
هیچوقت هورمونها را دست کم نگیرید چون باعث بروز خیلی از احساسات و واکنشهای بدن ما از همین هورمونها ناشی میشوند. در این مطلب شما را بیشتر با این هورمونهای تأثیرگذار روی وزن آشنا کرده و رژیمی موثر برای مقابله با هر یک را عنوان میکنیم.
آشنایی با 5 جفت غذایی؛ سرشار از خواص فوقالعاده
همه ما میدانیم که ترکیب برخی غذاها با هم طعم مطبوعی را ایجاد میکند مانند تخممرغ و ژامبون یا کره و عسل ولی برخی غذاها هستند که با ترکیب آنها با هم از خواص مفید آنها بسیار بیشتر و شگفتانگیزتر بهرهمند خواهیم شد.
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است