آمار گمراه کننده در آب مصرفی کشاورزی


در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد.

 به گزارش لقمه، در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد [بخوانید:دلیل دامن زدن به بحران کم آبی چیست؟]
به گزارش خبرنگار اقتصادی مسیرانلاین طی آمارهای موجود از 100 میلیارد مترمکعب آب قابل دسترس برای مصرف، حداکثر 50% آن صرف کشاورزی می شود و غیر از 15% آب شرب و صنعتی، مابقی در حوزه مدیریت وزارت نیرو در حوزه سدها، کانالها و لوله های انتقال تلف می شود؛ در همین خصوص معاون وزیر جهادکشاورزی نیز در گفتگو با خبرنگاران با نادرست اعلام کردن مصرف 90 درصدی کشاورزی، ارائه آمارهای نادرست را باعث گمراهی دولت و مردم دانست؛
وی با تاکید بر ضرورت تهیه آمارهای دقیق و صحیح و به موقع از فعالیت‌های کشاورزی گفت: مصرف 92 درصد منابع آبی کشور در بخش کشاورزی ادعایی بی‌پایه و بی اساس است و سیاست‌های کشاورزی و اقتصادی را گمراه می‌کند.
عبدالمهدی بخشنده در همایش روز ملی آمار در تهران گفت: آمارهای غیردقیق خطای سیاست‌گذاری و برنامه ریزی ها را بیشتر می‌کند و بارها آمار مصرف 88 میلیارد مترمکعب منابع آبی در کشاورزی تکرار می‌شود که پایه علمی ندارد و معلوم نیست در کجا برآورد شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اعلام این موضوع که با صرفه‌جویی 5 درصدی در میزان‌مصرف آب در بخش کشاورزی می‌توان کمبود آب کشور را جبران کرد، موجب می‌شود تا مردم در بخش شهری در مصرف آب صرفه‌جویی نکنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مسیر آنلاین

کد: 7583 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 2031 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
2 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
5 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
9 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قند خون پایین، احتمال بروز زوال عقل را افزایش می‌دهد تحقیقات جدید نشان داد پایین بودن قند خون در افراد سالخوردۀ مبتلا به دیابت نوع دوم ممکن است خطر بروز زوال عقل را افزایش دهد.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
کاهش وزن با معجونی معجزه گر پایگاه خبری لقمه:این معجون بری سوزاندن کالری استفاده می شود و ویتامین ها و مواد معدنی را به بدن می رساند، و علاوه بر این، با استفاده از آن شما توانید در کمتر از پنج روز سه کیلوگرم کاهش وزن داشته باشید.
جذب نیروهای کار جدید با توسعه بخش کشاورزی/چه موقع صادرات اشتباه است؟ یک کارشناس حوزه کار، بخش کشاورزی را موجب بکارگیری نیروهای کار جدید و رونق تولید و اشتغال دانست اما گفت که صادرات محصولات کشاورزی در شرایطی که تقاضای داخلی برای آن وجود دارد، صحیح نیست و موجب برهم خوردن عرضه و تقاضا می شود.