آمار گمراه کننده در آب مصرفی کشاورزی


در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد.

 به گزارش لقمه، در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد [بخوانید:دلیل دامن زدن به بحران کم آبی چیست؟]
به گزارش خبرنگار اقتصادی مسیرانلاین طی آمارهای موجود از 100 میلیارد مترمکعب آب قابل دسترس برای مصرف، حداکثر 50% آن صرف کشاورزی می شود و غیر از 15% آب شرب و صنعتی، مابقی در حوزه مدیریت وزارت نیرو در حوزه سدها، کانالها و لوله های انتقال تلف می شود؛ در همین خصوص معاون وزیر جهادکشاورزی نیز در گفتگو با خبرنگاران با نادرست اعلام کردن مصرف 90 درصدی کشاورزی، ارائه آمارهای نادرست را باعث گمراهی دولت و مردم دانست؛
وی با تاکید بر ضرورت تهیه آمارهای دقیق و صحیح و به موقع از فعالیت‌های کشاورزی گفت: مصرف 92 درصد منابع آبی کشور در بخش کشاورزی ادعایی بی‌پایه و بی اساس است و سیاست‌های کشاورزی و اقتصادی را گمراه می‌کند.
عبدالمهدی بخشنده در همایش روز ملی آمار در تهران گفت: آمارهای غیردقیق خطای سیاست‌گذاری و برنامه ریزی ها را بیشتر می‌کند و بارها آمار مصرف 88 میلیارد مترمکعب منابع آبی در کشاورزی تکرار می‌شود که پایه علمی ندارد و معلوم نیست در کجا برآورد شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اعلام این موضوع که با صرفه‌جویی 5 درصدی در میزان‌مصرف آب در بخش کشاورزی می‌توان کمبود آب کشور را جبران کرد، موجب می‌شود تا مردم در بخش شهری در مصرف آب صرفه‌جویی نکنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مسیر آنلاین

کد: 7583 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 2130 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
6 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
9 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  پسته بخورید تا قند مواد غذایی جذب شود مطالعات دانشمندان نشان می‌دهد خوردن روزانه پسته مو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیگرشیفت‌های 12 ساعته ترس ندارد نخوردن صبحانه و غذا، ورزش نکردن و احساس خستگی درشیف‌های کاری 12 ساعته موجب مشکلات زیادی برای بدن می‌شود و این شکل زندگی آسیب‌های جدی به بدن وارد می‌کند. در مطالعات جدید عنوان شده است که شیفت‌های کاری 12 ساعته، حتی روی افزایش وزن نیز تاثیر دارند و فرد را به سمت چاق شدن سوق می‌دهند.
اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غذایی حاوی پروتئین، چربی‌های سالم، غلات و سبزیجات مغذی نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین انرژی و حفظ سلامتی دارند. با ایجاد تعادل در رژیم غذایی و بهره‌گیری از مواد غذایی گرم و مغذی، می‌توانید احساس راحتی و انرژی بیشتری داشته باشید.