آمار گمراه کننده در آب مصرفی کشاورزی


در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد.

 به گزارش لقمه، در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد [بخوانید:دلیل دامن زدن به بحران کم آبی چیست؟]
به گزارش خبرنگار اقتصادی مسیرانلاین طی آمارهای موجود از 100 میلیارد مترمکعب آب قابل دسترس برای مصرف، حداکثر 50% آن صرف کشاورزی می شود و غیر از 15% آب شرب و صنعتی، مابقی در حوزه مدیریت وزارت نیرو در حوزه سدها، کانالها و لوله های انتقال تلف می شود؛ در همین خصوص معاون وزیر جهادکشاورزی نیز در گفتگو با خبرنگاران با نادرست اعلام کردن مصرف 90 درصدی کشاورزی، ارائه آمارهای نادرست را باعث گمراهی دولت و مردم دانست؛
وی با تاکید بر ضرورت تهیه آمارهای دقیق و صحیح و به موقع از فعالیت‌های کشاورزی گفت: مصرف 92 درصد منابع آبی کشور در بخش کشاورزی ادعایی بی‌پایه و بی اساس است و سیاست‌های کشاورزی و اقتصادی را گمراه می‌کند.
عبدالمهدی بخشنده در همایش روز ملی آمار در تهران گفت: آمارهای غیردقیق خطای سیاست‌گذاری و برنامه ریزی ها را بیشتر می‌کند و بارها آمار مصرف 88 میلیارد مترمکعب منابع آبی در کشاورزی تکرار می‌شود که پایه علمی ندارد و معلوم نیست در کجا برآورد شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اعلام این موضوع که با صرفه‌جویی 5 درصدی در میزان‌مصرف آب در بخش کشاورزی می‌توان کمبود آب کشور را جبران کرد، موجب می‌شود تا مردم در بخش شهری در مصرف آب صرفه‌جویی نکنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مسیر آنلاین

کد: 7583 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 2048 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 تغییر روند تأمین آب تهران؛ افزایش وابستگی به منابع زیرزمینی ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
4 تلاش شبانه‌روزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
6 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
7 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 نقش دامپزشکی در زنجیره امنیت غذایی از زبان رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
9 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
10 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
11 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا به لوله ای كه آب از آن خارج می شود می گوییم شیر؟! در سال های دور ایران تنها دوشهر بیرجند و تبریز آب لوله كشی داشتند كه آن صنعت را از روسیه به امانت برده بودند و در كلان شهری مثل تهران مردم از آب چاه كه تمیز و سالم نبوداستفاده می كردند... ...
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی از این پیش غذاهای زیبا، درون خود غول کالری را پنهان کرده اند.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏