آمار گمراه کننده در آب مصرفی کشاورزی


در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد.

 به گزارش لقمه، در حالیکه کشور با بحران کم آبی روبروست عده ای با امارهای غلط در پی القای این شبهه هستند که بیشترین اتلاف منابع ابی در بخش کشاورزی اتفاق می افتد و با اعلام انکه 90 درصد کل آب در دسترس به کشاورزی تخصیص می یابد بدنبال کاهش سهم کشاورزی از مصرف آب بوده که در نهایت وابستگی کشور به محصولات غذایی را بوجود خواهد آورد [بخوانید:دلیل دامن زدن به بحران کم آبی چیست؟]
به گزارش خبرنگار اقتصادی مسیرانلاین طی آمارهای موجود از 100 میلیارد مترمکعب آب قابل دسترس برای مصرف، حداکثر 50% آن صرف کشاورزی می شود و غیر از 15% آب شرب و صنعتی، مابقی در حوزه مدیریت وزارت نیرو در حوزه سدها، کانالها و لوله های انتقال تلف می شود؛ در همین خصوص معاون وزیر جهادکشاورزی نیز در گفتگو با خبرنگاران با نادرست اعلام کردن مصرف 90 درصدی کشاورزی، ارائه آمارهای نادرست را باعث گمراهی دولت و مردم دانست؛
وی با تاکید بر ضرورت تهیه آمارهای دقیق و صحیح و به موقع از فعالیت‌های کشاورزی گفت: مصرف 92 درصد منابع آبی کشور در بخش کشاورزی ادعایی بی‌پایه و بی اساس است و سیاست‌های کشاورزی و اقتصادی را گمراه می‌کند.
عبدالمهدی بخشنده در همایش روز ملی آمار در تهران گفت: آمارهای غیردقیق خطای سیاست‌گذاری و برنامه ریزی ها را بیشتر می‌کند و بارها آمار مصرف 88 میلیارد مترمکعب منابع آبی در کشاورزی تکرار می‌شود که پایه علمی ندارد و معلوم نیست در کجا برآورد شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: اعلام این موضوع که با صرفه‌جویی 5 درصدی در میزان‌مصرف آب در بخش کشاورزی می‌توان کمبود آب کشور را جبران کرد، موجب می‌شود تا مردم در بخش شهری در مصرف آب صرفه‌جویی نکنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مسیر آنلاین

کد: 7583 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱ آبان بازدید: 1857 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شاخص‌ بهداشت آب کدام شهرها مناسب نیست؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
4 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
6 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
7 سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تایید کرد ۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر
8 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
9 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
10 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
11 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.