سرمازدگی 1.1 میلیون هکتار از باغ‌های کشاورزی


معاون سازمان حفظ نباتات گفت: در بهار امسال، یک میلیون و 100 هزار هکتار از باغات و مزارع کشاورزی در 21 استان از 10 تا 90 درصد بر اثر سرمازدگی خسارت دیدند.

 به گزارش لقمه، یحیی ابطالی در افتتاحیه کارگاه آموزشی تنش سرما و سرمازدگی محصولات کشاورزی و روش‌های مدیریت آن در کرمان گفت: سرمازدگی هم قابل پیش بینی است و هم قابل مدیریت که مستلزم این است که ابزار پیش بینی و اطلاع رسانی مناسبی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: باید مطالعات و تحقیقات به اندازه کافی انجام و نتایج تحقیقات به نحو احسن به اطلاع کشاورزان برسد که برگزاری این کارگاه آموزشی نیز در راستای انتقال یافته های تحقیقاتی به کارشناسان سازمان های جهاد کشاورزی سراسر کشور است.

در این جلسه عباس سعیدی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه یکی از مواردی که همه ساله به بخش کشاورزی خسارت وارد می کند، سرمازدگی و تنش‌های سرمایی است، افزود: در دنیا پنج تا 15 درصد محصولات به این دلیل از بین می رود ولی در بعضی سالها در ایران خسارت سرمازدگی خیلی فراتر از این بوده است.

وی از کسب شیوه مقابله با این مشکل توسط مراکز تحقیقاتی و کشاورزان خبر داد و گفت: انتقال یافته های تحقیقاتی تجربی موفق می تواند به کاهش این خسارات منجر شود.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7684 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر بازدید: 2424 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 اسامی فرآورده‌ های غذایی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۶ خرداد
5 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
6 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
7 جشن صیانت از گواهی بین المللی شهر سالم، تعهدی دوباره برای تجلی نام جهانشهر مراغه ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ ارديبهشت
8 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

  قوانین طلایی برای غذا خوردن این هفت قانون طلایی، قوانینی است که همه متخصصان تغ...

  راه های داشتن ابروهای پرپشت و پهن پهنای مناسب و پرپشت و خوش فرم تأثیر زیادی در آراست...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.
نکاتی درباره‌ی عصاره های گوشت و مرغ در عصاره‌های آماده گوشت و مرغ یا سبزی، انواع چاشنی‌ها هم وجود دارد و پس از استفاده از آن‌ها، نیازی به اضافه کردن چاشنی به غذا نیست.
12رازی که فست فودی‌ها به شما نمی گویند فست‌فودها، خیلی سریع‌تر از آن‌چیزی که تصور می‌کردیم، به زندگی ما وارد شده‌اند و چه بخواهیم و چه نخواهیم، در زندگی روزمره‌مان نقش مهمی دارد. رازهای فست‌فودها را بخوانید تا با این پدیده مدرن امروزی، رفتاری متفاوت داشته باشید...