به گزارش لقمه، یحیی ابطالی در افتتاحیه کارگاه آموزشی تنش سرما و سرمازدگی محصولات کشاورزی و روشهای مدیریت آن در کرمان گفت: سرمازدگی هم قابل پیش بینی است و هم قابل مدیریت که مستلزم این است که ابزار پیش بینی و اطلاع رسانی مناسبی وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: باید مطالعات و تحقیقات به اندازه کافی انجام و نتایج تحقیقات به نحو احسن به اطلاع کشاورزان برسد که برگزاری این کارگاه آموزشی نیز در راستای انتقال یافته های تحقیقاتی به کارشناسان سازمان های جهاد کشاورزی سراسر کشور است.
در این جلسه عباس سعیدی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه یکی از مواردی که همه ساله به بخش کشاورزی خسارت وارد می کند، سرمازدگی و تنشهای سرمایی است، افزود: در دنیا پنج تا 15 درصد محصولات به این دلیل از بین می رود ولی در بعضی سالها در ایران خسارت سرمازدگی خیلی فراتر از این بوده است.
وی از کسب شیوه مقابله با این مشکل توسط مراکز تحقیقاتی و کشاورزان خبر داد و گفت: انتقال یافته های تحقیقاتی تجربی موفق می تواند به کاهش این خسارات منجر شود.
بازگشت به صفحه نخست