صادرات کیوی افت کرد/ افزایش تولید نارنگی و لیموشیرین


عضو اتحادیه باغداران از افت صادرات کیوی نسبت به پارسال خبر داد و گفت: صادرات کیوی به روسیه فعلا در حد حرف است و عملا صادراتی به روسیه نداشته‌ایم.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو درباره آخرین وضعیت تولید، قیمت و صادرات کیوی گفت: برای امسال افزایش تولید قابل توجهی برای کیوی داشته‌ایم و به طور میانگین در باغ‌ها قیمت این میوه بین 1100 تا 1500 تومان است که دراین واقع پایه قیمت کیوی است.

وی ادامه داد:‌ کیوی جزو محصولات قدیمی ایران نیست و از حدود 50 سال پیش کشت آن در برخی باغ‌ها شروع شده که البته هر سال از نظر تولید، درصدی افزایش دارد.

شادلو با مقایسه وضعیت صادرات کیوی تصریح کرد: سال گذشته صادرات قابل توجهی داشتیم اما در حال حاضر وضعیت خوبی در صادرات کیوی نداریم و با افت صادرات نسبت به پارسال روبرو هستیم.

عضو اتحادیه باغداران درباره وضعیت تولید مرکبات از جمله پرتقال عنوان کرد: در تولید مرکبات نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی داریم. سال گذشته هزینه های بیشتری برای تولید مرکبات صرف شد که در مسیر توزیع، بخشی از آن ضایع شد. اما امسال زمینه تولید مناسبی داشتیم؛ به گونه ای که برای نیاز داخلی مشکلی نداریم.

وی افزود: در مجموع در حوزه مرکبات از جمله نارنگی و لیمو شیرین افزایش تولید داشتیم اما در تولید پرتقال نسبت به سال قبل با مقداری کاهش روبرو بوده ایم. البته عمده برداشت پرتقال در آذر و دی انجام می شود. همچنین تدابیر مناسبی را برای ذخیره این میوه برای پایان سال در نظر گرفته ایم.

شادلو با اشاره به وضعیت صادرات مرکبات تصریح کرد: در هیچ سالی صادرات قابل توجهی در زمینه مرکبات نداشته ایم و امسال هم همین گونه است و شرایط داخلی را مدنظر قرار می دهیم.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7702 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ آذر بازدید: 2992 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
4 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
5 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
8 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

  میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب...

  کربوهیدراتها چاق نمیکنند/ شمارش کالری اشتباه است ادعاهای ضرر چربی‌های اشباع شده برای قلب، مصرف ٥ وع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
10 راهکار برای دوری از کبد چرب با گسترش زندگی صنعتی و کم تحرک، مصرف غذاهای فرآوری شده و پرکالری و به طور کلی تغییر سبک زندگی سنتی به زندگی مدرن، شیوع بیماری‌های مزمن نیز در حال افزایش است. بیماری‌هایی نظیر دیابت، فشار خون، سکته قلبی، سرطان‌ها و سایر بیماری‌های مزمن که در گذشته صدایی از آنها شنیده نمی‌شد این روزها علت اصلی مراجعه به مراکز درمانی هستند.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
این چربی شما را چاق نمی‌كند گرچه ممكن است بافت چربی در قسمت‌های مختلف بدن ذخیره شده باشد، اما صرف‌نظر از محل ذخیره چربی در بدن، باید پذیرفت چربی، چربی است و هرچه مقدار چربی ذخیره شده در بدن كمتر باشد، بهتر است. البته این موضوع درباره چربی ـ كه با عنوان چربی قهوه‌ای از آن نام برده می‌شود ـ صدق نمی‌كند.