100 تن قزل‌آلای ایرانی در سفره روس‌‌ها


معاون وزیر جهادکشاورزی از صادرات ۱۰۰ تن قزل‌آلا به روسیه در آینده‌ای نزدیک خبر داد وگفت: پیش بینی می‌شود تولید این ماهی در سال‌جاری بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش داشته باشد.

به گزارش لقمه، حسن صالحی در مورد تولید ماهیان گرمابی طی سال‌جاری اظهار داشت: قطعا میزان تولید این نوع ماهیان طی سال‌جاری با افزایش همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ارائه آمار دقیق در زمینه میزان تولید امکان‌پذیر نیست، افزود: ارائه آمار پس از جمع بندی میسر خواهد بود.

رئیس سازمان شیلات کشور در مورد تولید قزل‌آلا نیز گفت: پیش بینی‌مان این است که تولید این ماهی بین ۱۰ تا حداکثر ۱۵ درصد کاهش داشته باشد چراکه مسئولان سازمان دامپزشکی تشخیص دادند تعدادی از مزارع که دچار بیماری شده بودند به دلیل عدم سرایت بیماری به مزارع دیگر و مدیریت آن؛ باید خشک شوند، مدتی آیش باشند و مجددا بچه ماهی ذخیره کنند.

صالحی با بیان اینکه پرورش گونه‌های دیگر این کمبود را جبران می‌کند، افزود: اقدامات لازم برای صادرات قزل‌آلا به روسیه انجام شده، در حال حاضر کارهای اداری آن در حال انجام است و به زودی ۱۰۰ تن قزل‌آلا به این کشور صادر می‌شود ضمن اینکه این صادرات حتما تا پایان سال‌جاری انجام خواهد شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این پرسش که آیا کاهش تولید و صادرات قزل‌آلا سبب افزایش قیمت این ماهی در بازار داخلی نخواهد شد؟ گفت: خیر، تولیدات دیگر این مساله را پوشش خواهد داد ضمن اینکه امسال به دلیل تقاضای بازاری که وجود داشته؛ نسبت به سال گذشته واردات فیله ماهی تیلاپیا نیز با افزایش همراه است.

صالحی تاکید کرد: امسال افزایش محصولات شیلاتی بویژه آبزی پروری، قطعا از نرخ تورم کمتر خواهد بود.

 

 

 

 

 

 

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 7845 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن بازدید: 2247 ساعت: 1:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
3 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
4 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
5 فرسایش خاک در ایران ۷ برابر متوسط جهانی است ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
6 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
8 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
10 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بااین میوه ها پوستتان را "لیزردرمانی" کنید قبل از آنکه به سراغ درمان های گران قیمت برای زیبایی پوست صورتتان بروید می توانید مصرف این میوه ها و سبزیجات و تاثیر معجره آسای آن بر پوست صورتتان را امتحان کنید.
19 گام تا لاغری و کاهش وزن اضافه وزن و چاقی از مشكل‌‌هایی است كه افراد زیادی با آن دست به گریبان هستند. روش‌های مختلفی هم برای كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام وجود دارد كه البته همگی آنها اصولی و صحیح نیستند.
مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر کسانی که قصد استفاده از گوشت چرخی را دارند، باید گوشت را به صورت تازه به تازه چرخ کنند و حداکثر تا 3 روز آن را داخل یخچال بگذارند.
بفرمایید دسر​ خانگی همه خانم‌ها دوست دارند برای مهمانی‌هایشان بهترین غذا و دسر را آماده کنند و البته تزئین آن هم برایشان اهمیت زیادی دارد اما شاید خیلی هم با این کار آشنا نباشند و به همین دلیل ترجیح بدهند اصلا به این کار فکر نکنند. در حالی که درست کردن بعضی از این غذاها و دسرها و تزئین آنها کار خیلی سختی هم نیست و براحتی می‌توان آن را انجام داد و به پایان رساند.