نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم


دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک گفت: به دلیل اینکه در تهیه چیپس و اسنک فقط از روغن پالم استفاده می‌شود و با توجه به محدویت‌های دولت در زمینه واردات روغن پالم، نگران تامین این ماده اولیه برای تولید در نیمه دوم سال هستیم.

به گزارش لقمه، علی شریعتی در گفت‌وگویی، اظهار امیدرواری کرد ستاد تنظیم بازار در این راستا حمایت‌های لازم را انجام دهد چراکه با توجه به اینکه میزان توزیع چیپس و اسنک در نیمه دوم سال، 70 درصد افزایش می‌یابد نگران تامین روغن پالم مصرفی هستیم.

وی میزان مصرف روغن پالم در این صنعت را طی سال گذشته 70 هزار تن عنوان و پیش‌بینی کرد امسال نیز همین میزان برای صنعت چیپس و اسنک لازم است و امیدواریم که با حمایت ستاد تنظیم بازار با کمبود مواجه نشویم.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک با اشاره به کاهش جهانی قیمت روغن پالم گفت: اگر انجمن به صورت مستقیم از کشورهای خاور دور روغن پالم خریداری کند اقتصادی‌تر است.

شریعتی ادامه داد: در ماه‌های پایانی سال گذشته مجبور شدیم روغن پالم را 400 تومان گران‌تر بخریم لذا انتظار می رود برنامه ریزی ها در این زمینه منسجم تر صورت بگیرد.

وی میزان تولید چیپس در سال گذشته را 170 هزار تن و گروه اسنک‌ها را 70 هزار تن عنوان و پیش بینی کرد امسال میزان تولیدات این بخش 10 درصد افزایش یابد.

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسنک در خصوص ارزش صادراتی چیپس و اسنک گفت: در سال گذشته 22 میلیون دلار از صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان عاید کشور شده است.

شریعتی یادآور شد: در حال حاضر نیز به صورت موردی از برخی شرکت‌ها صادرات به کشورهای اروپایی نیز انجام می‌شود اما باتوجه به اینکه این محصول حجم بالایی دارد و هزینه حمل و نقل آن زیاد تمام می شود این امر صرفه اقتصادی ندارد.

وی در خصوص قیمت این محصولات گفت: از سال گذشته تاکنون قیمت این محصول افزایش نیافته است و برنامه‌ای برای افزایش قیمت در سال جاری نیز نداریم.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8041 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد بازدید: 3216 ساعت: 9:01 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

  روغن‌های مفید را بشناسید افراد زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و...

  آشنایی با نکاتی درباره ارزش تغذیه‌ ای فلافل فلافل از غذاهای لذیذ لبنانی است و نام آن از جمع کل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های عالی برای آب کردن شکم این خوراکی‌ها را بخورید تا خواب بهتری داشته باشید، وزن بیشتری کم کنید، و شکم خود را آب کنید.
خواص معجزه آسای تره فرنگی تره فرنگی فشارخون بالا را کاهش می‌دهد. ترکیبی از ویتامینC، ویتامین B6، فولات، آهن و منگنز است. مصرف منظم آن، باعث افزایش کلسترول مفید و کاهش کلسترول مضر می‌شود. حفظ این تعادل در بدن لازم است زیرا مانع از تصلب شرایین، بیماری دیابتی قلبی، حمله قلبی و حتی سکته می‌شود.
کاهش احساس گرسنگی با ورزش متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند که برخلاف یک باور غلط عمومی ورزش کردن نه تنها باعث افزایش اشتها نمی‌شود بلکه همچنین می‌تواند احساس گرسنگی را سرکوب کند.
بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.