به گزارش لقمه، اراکیها استاد آبگوشت پختن هستند. آبگوشت کشک یک غذای سنتی و محلی مردم استان مرکزی و بهخصوص اراکیهاست. آبگوشتی که اگر یکبار امتحانش کنید حتما یک از مشتریهای پروپاقرص آن میشوید.
مواد لازم برای 4 نفر
طرز تهیه: 1. نخود و لوبیا را 24 ساعت قبل خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید. 2. حالا نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز نگینی شده و چغندر خرد شده و گوشت درون قابلمه بریزید و با دو لیوان آب ولرم بگذارید روی حرارت کم بپزد. 3. وقتی گوشت پخت ، کشک را با زردچوبه و نمک هم بزنید و بگذارید یک ربع روی حرارت کم بجوشد. 4. آبگوشت که جا افتاد نعنا داغ و مخلوط کشک را به آن اضافه کنید. 5. نخود و لوبیا و چغندر را جدا کنید و بکوبید.در این آبگوشت ، گوشت را نباید بکوبید.
نکته: اگر چغندر در دسترس نبود ، دو عدد بادمجان را سرخ کنید و پانزده دقیقه آخر به آبگوشت اضافه کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست