افزایش گام به گام قیمت شیر خام


پایگاه خبری لقمه: رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران با بیان اینکه سرانجام پس از ۱۸ماه دولت اقدامی انجام داد تا قیمت شیرخام به نرخ مصوب شده ۱۴۴۰ تومان نزدیک شود، گفت: امیدوار هستیم صنایع لبنی این دستور را اجرایی کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیداحمد مقدسی در گفتگویی درباره ابلاغیه جدید سازمان حمایت درباره نرخ جدید شیرخام اظهارداشت: سرانجام پس از ۱۸ ماه اقدامی انجام شد تا قیمت شیرخام به نرخ مصوب شده ۱۴۴۰ تومان نزدیک شود. 

وی با بیان اینکه صنعت دامپروری در ۱۸ ماه گذشته آسیب‌های زیادی دیده است، گفت: امیدوار هستیم صنایع لبنی دستور جدید دولت را اجرایی کنند تا تولید شیرخام که ۷۰ درصد ماده اولیه فراورده‌های لبنی را تشکیل می‌دهد، بیش از این به خطر نیفتد.

مقدسی با اشاره به اینکه ما در حدود یک ماه قبل جلسه‌ای با صنایع لبنی و سازمان حمایت درباره تعیین تکلیف قیمت شیرخام داشتیم، افزود: در آن جلسه پیشنهاد شد دامداران برای اینکه مصوبه قیمت ۱۴۴۰ تومانی شیرخام اجرایی شود با دولت و کارخانجات همکاری کنند و این افزایش نرخ پلکانی رخ دهد، ضمن اینکه قرار شد در گام نخست ۱۰۰ تومان به قیمت پایه شیرخام افزوده شود و در مقابل کارخانجات نیز اجازه افزایش قیمت ۳ فرآورده پرمصرف خود را تا ۶ درصد داشته باشند و نهایتا در مرحله دوم قیمت شیرخام به ۱۴۴۰ تومان برسد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر  گام اول این توافق اجرایی شده است، اظهارامیدواری کرد که گام دوم نیز به زودی اجرایی و قیمت شیرخام ۱۴۴۰ تومان شود تا صنعت دامپروری بیش از این متضرر نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8528 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر بازدید: 2699 ساعت: 10:27 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  با این رژیم غذایی بیشتر عمر کنید به عقیده‌ی محققان تأثیر داشتن رژیم غذایی مدیترانه‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: برای تامین بهتر غذای مردم و رشد امنیت غذایی در کشور، باید پوست‌اندازی جدیدی در سیاست‌گذاری کشاورزی ایجاد شود و سه تحول اساسی رخ دهد.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر توقع دارید زمانی که رژیم می‌گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی‌تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.