نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف پایگاه خبری لقمه: لازانیا یک غذای ایتالیایی بسیار معروف است که تقریبا در همه دنیا طرفداران زیادی دارد. معمولا همه افراد خانواده از افراد کم سن و سال گرفته تا افراد مسن، این غذا را دوست دارند. شاید شه . . .
در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
آشنایی با روش تهیه پیتزا رولتی با مایکروویو پیتزای رولتی را می توانید به سادگی در منزل تهیه و از آن برای پیش غذا یا یک وعده غذایی استفاده کنید.
روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر این غذای ساده و راحت و فست فود خوشمزه را می توانید به سرعت تهیه کنید.
طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ بشقاب داغ بدون سوسیس و کالباس را این گونه تهیه کنید.
روش خشک کردن سبزیجات با مایکروفر سبزی‌های اضافی را برای مصارف بعدی سریع و راحت با ماکروفر خشک کنید.
دستور تهیه باقلاقاتق با مــایكروویو باقلاقاتق غذایی شمالی است که می توانید آن را به سادگی در خانه و مایکروویو تهیه کنید.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دانه های قهوه معجزه می کند براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی ...

  قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری می شوند قرصهای لاغری باکنترل سیستم اشتها موجب لاغری شده و ...

  بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنما: برای راه اندازی تهیه غذای خانگی چه کنیم؟ پایگاه خبری لقمه: مشاغل زیادی هستند که ما آن‌ها را به درستی نمی‌شناسیم. آدم‌های زیادی هم هستند که هنوز جویای شغل مناسب هستند. مجله مهر شما را با برخی از این مشاغل آشنا می‌کند.
خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.