نسرین مقانلو مجری مسابقه آشپزی شبکه دو شد پخش سری جدید مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» با اجرای نسرین مقانلو و آرش ظلی پور از چهارشنبه ، 11 شهریور در شبکه دو آغاز می شود.
همه چیز درباره رستوران محمدرضا هدایتی؛ از سرو غذای سیستان و بلوچستانی تا سفارش غذا برای خیریه یکی از اصلی ترین تفریحات مردم کشور ما گذشته از خوب یا بد بودن آن رستوران رفتن است باید سعی کرد رستوران های خوب را شناخت تا یک تفریح چند ساعته به بیماری حتی چندین ساله مبدل نشود.
پیشنهاد مجری تلویزیون برای علمی شدن کشاورزی مجری و تهیه‌کننده برنامه «مستقیم آبادی» با بیان اینکه کشاورزی باید علمی شود، راهکار آن را ایجاد شبکه مستقل کشاورزی دانست.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
زوج اندونزیایی مهمان برنامه «کدبانو» در روز اول ماه رمضان «کدبانو» عنوان برنامه‌ای ترکیبی به تهیه‌کنندگی هاشم تفکری است که در ماه رمضان از این شبکه پخش می‌شود؛ نمایش سبک زندگی دینی بانوان مسلمان خارجی مقیم ایران و آموزش یک غذای مناسب ماه رمضان در هر قسمت، مو . . .
رقابت بازیگران سینما و تلویزیون در مرحله نیمه نهایی برنامه «دست‌پخت های خودمانی» پژمان بازغی و مهران رجبی، مریم سعادت و کمندامیرسلیمانی به مرحله نیمه نهایی مسابقه آشپزی «دست پخت های خودمانی» راه پیدا کردند.
مسابقه آشپزی دو بازیگر روی آنتن تلویزیون شهره لرستانی و فقیه سلطانی پنجشنبه، 21 اسفندماه در برنامه تلویزیونی «دستپخت‌های خودمانی» با یکدیگر مسابقه آشپزی می‌دهند.
صفحه 6 از 18  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10    11   بعدی  آخر
نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.