مواد اولیه: لپه باقالای زرد یك پیمانه برنج دو پیمانه زعفران دم كرده نصف پیمانه پیاز یك عدد آب، زردچوبه، روغن و نمك به میزان لازم كره 50 گرم طرز تهیه: ابتدا برنج را شسته و خیس میكنیم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقیقه میپزیم. سپس پیاز را ریز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ میكنیم باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه یا (پلوپز) میریزیم. پیاز سرخ شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ریخته وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن میریزیم و هنگامی كه آب برنج تمام شد دمكنی را گذاشته و زیر گاز را كم میكنیم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا برای دم كشیدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقیقه وقت لازم است.