عرضه گوشت گرم وارداتی از استرالیا/کاهش قیمت گوشت


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: طی ماه‌های اخیر نرخ گوشت گرم گوسفندی با نوساناتی در بازار روبرو شد که در جهت کاهش قیمتها در کنار دام داخلی، اقدام به عرضه گوشت گرم وارداتی از استرالیا کرده‌ایم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عرضه گوشت وارداتی از استرالیا و آسیانه میانه بازار را آرام کردعلیرضا ولی مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام در گفتگویی، با اشاره به اینکه گوشت منجمد به وفور در بازار موجود است، بیان کرد: طی ماه‌های اخیر گوشت گرم گوسفندی با نوساناتی در بازار روبرو شد که در جهت کاهش قیمت‌ها در کنار دام داخلی اقدام به عرضه گوشت گرم وارداتی از استرالیا و آسیای میانه نموده‌ایم.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه قیمت هر کیلو گوشت قرمز گرم استرالیایی 33 هزار تومان و آسیای میانه 31 هزار و 500 تومان است، اظهار کرد: طی روزهای اخیر عرضه گوشت گرم وارداتی در بازار تاحدی قیمت گوشت داخلی را تحت تأثیر خود قرار داده به طوریکه هم اکنون هر کیلو گوشت داخلی کمتر از 40 هزار تومان به فروش می‌رسد.

 

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان اینکه گوشت‌های گرم وارداتی توسط فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع می‌شود، عنوان کرد: ذخایر گوشت قرمز به اندازه کافی موجود است و هر گاه نیاز باشد اقدام به عرضه گسترده در جهت کنترل قیمت‌ها در بازار خواهیم داشت.

 

وی از عرضه 1400 تن گوشت از ابتدای سال در بازار خبر داد و اضافه کرد: براین اساس روزانه 40 تن گوشت وارداتی در جهت کنترل قیمت در بازار عرضه می شود، به طوریکه در صورت عدم تأثیرگذاری لازم، باید دامنه واردات را افزایش دهیم.

 

ولی با اشاره به کاهش نسبی قیمت گوشت مرغ طی روزهای اخیر در بازار گفت: از روزهای ابتدایی ماه رمضان در جهت تعادل بخشی بازار اقدام به افزایش گسترده عرضه مرغ کرده‌ایم که در نهایت این امر افت شدید قیمت‌ها و زیان مرغداران را به همراه داشته است.

 

وی با اشاره به اینکه نرخ هر کیلو مرغ در میدان بهمن 5 هزار و 800 تومان است، افزود: براین اساس جمع آوری گوشت مرغ را در دستور کار خود قرار داده‌ایم تا قیمت‌ها به حالت عادی خود باز گردد.

 

به گفته ولی متوسط قیمت هر کیلو مرغ برای مصرف‌کننده باید 7 هزار تومان باشد و این درحالی است که هر کیلو مرغ گرم با نرخ 6 هزار و 200 تومان در میادین عرضه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10336 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد بازدید: 2009 ساعت: 9:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ مرداد
3 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
5 ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
7 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
9 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
10 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل ۱۴۰۳ سه شنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

  معجزه جوشانده برگ گیاه "بامبو"در دفع انگل‌های روده ساقه و برگ‌های گیاه بامبو در تقویت دستگاه گوارش و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تصفیه آب تهران با وایتکس یا آب ژاول !؟ استفاده از آب ژاول در حالی مورد انتقاد قرار گرفته که مسئولات تامین و تصفیه آب پایتخت معتقدند این روشی شناخته شده و مورد استفاده در سطح بین‌المللی است و ایجاد حساسیت برای افکار عمومی در این زمینه بی مورد است.
رابطه خاطره غذاخوردن با کنترل اشتها خاطره خوردن یک وعده غذایی حجیم می‌تواند تا ساعتها پس از آن احساس گرسنگی کمتری به فرد منتقل کند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.