سلامت و تقویت ناخن ها با روغنهای گیاهی


پایگاه خبری لقمه: ناخن های نازک و ضعیف می تواند بسیار خسته کننده باشد. یک راهنمای در مورد درمان خانگی برای ناخن های ضعیف و نازک است.ناخن های قوی ناخن های سالمی هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، وضعیت ناخن های  سلامت جسمی  را نشان میدهد. ناخن ها مانند بقیه  اعضای بدن ، باید منابع کافی از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها داشته باشد. هنگامی که بدن  به اندازه کافی از این مواد غذایی دریافت  نکند و یا  به درستی استفاده نشود، ناخنها میشکند

 

برای جلوگیری از شکننده شدن ناخن ها بخصوص در فصل زمستان,میتوانید آن ها را بوسیله انواع روغن های گیاهی تقویت کنید تا ناخن های سالم و مقاومی داشته باشید.زیبازن دات کام در این مطلب شما را با انواع روغن های گیاهی و روش استفاده از آن ها برای تقویت ناخن ها آشنا خواهد کرد.

 

شما میتوانید با یکی از روغن های گیاهی مانند روغن زیتون یا روغن یا روغن نارگیل یا روغن هسته انگور ناخن های خود را تقویت کرده و از شکنندگی و ترک خوردن آن جلوگیری کنید,نصف یک فنجان از روغن مورد نظر را در ظرف مناسبی بریزید و ناخن های تان را برای ۲۰ دقیقه در ظرف قرار دهید تا کاملا به روغن آغشته و مرطوب شوند,

 

دست خود را از ظرف خارج کرده و با انگشتتان روغن را به خوبی دور تا دور بافت نرم ناخن پخش کنید و با حرکات دورانی ماساژ دهید,این کار باعث نرم شدن پوست اطراف ناخن هایتان خواهد شد,سپس روغن اضافی را پاک کرده و دست هایتان را بشویید.هر هفته این کار را تکرار کنید.

 

در روش موثر دیگر میتوانید هر شب یک قاشق آبلیمو را با ۳ قاشق روغن مخلوط کرده و انگشت هایتان را به مدت ۵ دقیقع در آن قرار دهید سپس دستکش نخی بپوشید و اجازه دهید در طول شب بافت دست شما توسط روغن نرم و لطیف شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10346 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 1329 ساعت: 1:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 تقویت حافظه با این ۶ خوراکی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
3 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
4 از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۱ خرداد
5 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 بهترین خوراکی‌های زمستانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی ۱۴۰۳ شنبه ۸ دي
8 تقویت دسترسی ایران به صندوق اقلیم سبز با سیاست‌های دانش‌بنیان و فناوری‌های سالم ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ مرداد
9 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
10 تاکید بر اهمیت نقش آفرینی اتحادیه گیاهان دارویی در صادرات ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۵ مرداد
11 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  12 ماده‌ غذایی برای بالا بردن کلسترول خوب خون فیبرهای غذایی می‌توانند میزان کلسترول خوب خون را ا...

  مصرف غذاهای آماده، توده های متورم دور پلك را تشدید می كند دكتر شاهرخ میلان در گفت و گویی افزود: این توده های...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.
مواد غذایی کلیدی برای سلامت ریه ها سلول‌های ریه مدام با آلاینده‌ها و سمومی که تنفس می‌شوند در معرض آسیب قرار دارند، اگر مواد مغذی که می‌توانند این سموم را خنثی و دفع کنند به موقع در دسترس سلول‌های ریه نباشند ریه‌ها به تدریج دچار آسیب جدی می‌‌شوند.