صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خواست مراقب سموم باقیمانده در میوه ها و سبزی ها باشند.
به گزارش لقمه، 'رضا عزتیان' در گفت و گویی افزود : همچنین برخی میوه های آغشته به باقیمانده سموم ، دارای بو و طعم مواد شیمیایی مانند نفت است.
وی خاطرنشان كرد اگر میوه ای، طعم و بویی غیر طبیعی داشته باشد بطور قطع از مواد شیمیایی برای رشد و به عمل آوری آنها استفاده شده است.
عزتیان درباره نظارت بر استفاده از آفت كش ها در میوه ها نیز گفت : دستگاه های مربوطه ناظر بر اجرای قوانین در این زمینه هستند اما اگر مردم و تولید كنندگان ، نسبت به شرح وظایف خود آشنا شوند به پیشگیری از مسمومیت های ناشی از سموم باقی مانده روی میوه ها كمك می كنند.
وی خاطرنشان كرد مهم ترین اقدام وزارت بهداشت در این زمینه ، حفظ ارتباط با جهاد كشاورزی است و ما تكالیف و وظایف قانونی در رابطه با كاربرد آفت كش ها در میوه ها را با برگزاری نشست های بهداشت كشاورزی و كمیته ملی كشاورزی بررسی می كنیم.
به گفته رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت، میزان مجاز استفاده از آفت كش ها بصورت استانی ابلاغ می شود.
عزتیان یادآور شد برای پیشگیری از مسمومیت های ناشی از سموم باقی مانده روی میوه ها، مصرف كنندگان و كشاورزان به عنوان تولید كننده باید از نظر فرهنگی آماده پذیرش و رعایت استانداردها باشند.
نقل از :ایرنا
کد:
1035
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت
بازدید:
6115
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
5
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
6
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
7
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
8
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
9
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
11
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دزدان انرژی را بشناسید
لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیس...
آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید
محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...
مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند
یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهمتر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا ناگهان لاغر می شویم
لاغری ناگهانی بیاهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچگونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا
وقتی میگوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی میکند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوتتر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
مقابله با استرس و اضطراب با این گیاهان دارویی
استرس، اضطراب، فشارهای روحی! نگرانی و دلهره! نگرانی از دیر رسیدن، نگرانی از عدم موفقیت، ترس از آینده، ترس از بیپولی، استرسهای شغلی و تحصیلی و هزار و یک دلیل دیگر که باعث میشوند اضطراب تمام وجود آدم رابگیرد و امانش را ببرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است