صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خواست مراقب سموم باقیمانده در میوه ها و سبزی ها باشند.
به گزارش لقمه، 'رضا عزتیان' در گفت و گویی افزود : همچنین برخی میوه های آغشته به باقیمانده سموم ، دارای بو و طعم مواد شیمیایی مانند نفت است.
وی خاطرنشان كرد اگر میوه ای، طعم و بویی غیر طبیعی داشته باشد بطور قطع از مواد شیمیایی برای رشد و به عمل آوری آنها استفاده شده است.
عزتیان درباره نظارت بر استفاده از آفت كش ها در میوه ها نیز گفت : دستگاه های مربوطه ناظر بر اجرای قوانین در این زمینه هستند اما اگر مردم و تولید كنندگان ، نسبت به شرح وظایف خود آشنا شوند به پیشگیری از مسمومیت های ناشی از سموم باقی مانده روی میوه ها كمك می كنند.
وی خاطرنشان كرد مهم ترین اقدام وزارت بهداشت در این زمینه ، حفظ ارتباط با جهاد كشاورزی است و ما تكالیف و وظایف قانونی در رابطه با كاربرد آفت كش ها در میوه ها را با برگزاری نشست های بهداشت كشاورزی و كمیته ملی كشاورزی بررسی می كنیم.
به گفته رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت، میزان مجاز استفاده از آفت كش ها بصورت استانی ابلاغ می شود.
عزتیان یادآور شد برای پیشگیری از مسمومیت های ناشی از سموم باقی مانده روی میوه ها، مصرف كنندگان و كشاورزان به عنوان تولید كننده باید از نظر فرهنگی آماده پذیرش و رعایت استانداردها باشند.
نقل از :ایرنا
کد:
1035
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت
بازدید:
6143
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
5
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
6
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
7
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
8
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
9
تلاش شبانهروزی برای تأمین آب شرب پایدار در قم
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
10
بازگشت ارز ترجیحی برای نهادههای دامی و برخی کالاهای اساسی
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
11
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...
غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
نان صنعتی سالمتر است یا نان سنتی؟
این سوال برای خیلیها پیش می آید که آیا نانهای صن...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید
برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربیها، قندها و پروتئینها فراهم شود.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟
برخلاف باور عموم، میوهها هم چاق کنندهاند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده
شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.
روزانه چقدر میوه بخوریم؟ + جدول راهنما
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه زیاده روی در مصرف نوبرانه ها موجب بروز دل درد می شود، توصیه کرد: افراد روزانه 2 تا 3 واحد میوه با رعایت تنوع در بین وعده های غذایی مصرف کنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است