صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند
رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خواست مراقب سموم باقیمانده در میوه ها و سبزی ها باشند.
به گزارش لقمه، 'رضا عزتیان' در گفت و گویی افزود : همچنین برخی میوه های آغشته به باقیمانده سموم ، دارای بو و طعم مواد شیمیایی مانند نفت است.
وی خاطرنشان كرد اگر میوه ای، طعم و بویی غیر طبیعی داشته باشد بطور قطع از مواد شیمیایی برای رشد و به عمل آوری آنها استفاده شده است.
عزتیان درباره نظارت بر استفاده از آفت كش ها در میوه ها نیز گفت : دستگاه های مربوطه ناظر بر اجرای قوانین در این زمینه هستند اما اگر مردم و تولید كنندگان ، نسبت به شرح وظایف خود آشنا شوند به پیشگیری از مسمومیت های ناشی از سموم باقی مانده روی میوه ها كمك می كنند.
وی خاطرنشان كرد مهم ترین اقدام وزارت بهداشت در این زمینه ، حفظ ارتباط با جهاد كشاورزی است و ما تكالیف و وظایف قانونی در رابطه با كاربرد آفت كش ها در میوه ها را با برگزاری نشست های بهداشت كشاورزی و كمیته ملی كشاورزی بررسی می كنیم.
به گفته رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت، میزان مجاز استفاده از آفت كش ها بصورت استانی ابلاغ می شود.
عزتیان یادآور شد برای پیشگیری از مسمومیت های ناشی از سموم باقی مانده روی میوه ها، مصرف كنندگان و كشاورزان به عنوان تولید كننده باید از نظر فرهنگی آماده پذیرش و رعایت استانداردها باشند.
نقل از :ایرنا
کد:
1035
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ شنبه ۳۰ ارديبهشت
بازدید:
5963
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3
ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4
قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد
۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
5
امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم
۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6
نیکبخت: حکم عزل 3 مقام وزارت جهاد کشاورزی لغو نشده
۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
7
گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8
۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل
۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9
وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11
امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش میدهد
تحقیقات جدید در هلند نشان میدهد که مصرف ماهی بین ...
جولان بیماریهای ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید
پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماریهای داخلی، نسبت ...
راز سالادهای زنانه
حتما برایتان پیش آمده كه روزی كسالتبار را تجربه ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا باید شاهی بخوریم؟
چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره میآید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهیها را سوا کرده و میل میکنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1)
با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامینهایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی
پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
وقتی غذا، دراماتیک می شود!
پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است