زیبا ترین رستوران جهان در زیر دریای مالدیو


پایگاه خبری لقمه: اگر به دنبال تجربه‌ای خاص و منحصر به فرد در زندگی خود هستید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا سفری به بزرگ‌ترین رستوران زیر دریا داشته و صبحانه خود را با ماهی‌ها میل کنید!!!

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در این پست نیز قصد داریم تا سفری به یکی از عجیب‌ترین رستوران‌های زیر دریا داشته باشیم:

 

در مکانی تفریجی در آب‌های مالدیو به نام Hurawalhi رستورانی در عمق ۵.۸ متری آب دریا قرار دارد که از آن به عنوان بزرگترین رستوران زیر دریا یاد می‌شود. اندازه این رستوان ۱۰۵ متر مربع است و در آن می توان نمای بی نظیری از اقیانوس، مرجان‌ها، گونه‌های نادر آبزی، کوسه‌ها و همچنین منظره غروب آفتاب مالدیوی را رصد کرد. غذا خوردن در این رستوران که شاید بتوان از آن به عنوان یکی از شاهکارهای ساخته دست بشر یاد کرد، برای هر شخصی می‌تواند تجربه‌ای شگفت‌انگیز و به یادماندنی باشد.

 

 

رستوران زیر دریا در مالدیو ؛ در مکانی تفریجی در ز به نام Hurawalhi رستورانی در عمق ۵.۸ متری آب دریا قرار دارد که از آن به عنوان بزرگترین رستوران زیر دریا یاد می‌شود.

 

 

رستورانی زیر دریا در مالدیو ؛ اندازه این رستوان ۱۰۵ متر مربع است و در آن می توان نمای بی نظیری از اقیانوس، مرجان‌ها، گونه‌های نادر آبزی، کوسه‌ها و همچنین منظره غروب آفتاب مالدیوی را رصد کرد.

 

 

رستورانی زیر دریا در مالدیو ؛ غذا خوردن در این رستوران که شاید بتوان از آن به عنوان یکی از شاهکارهای ساخته دست بشر یاد کرد، برای هر شخصی می‌تواند تجربه‌ای شگفت‌انگیز و به یادماندنی باشد.

 

 

ساختار این رستوران متشکل از فولاد سخت به همراه گنبد اکریلیک شفاف است که به میهمانان رستوران، منظره‌ای زیبا و نمایی پانوراما از دریا و ماهی‌ها می‌دهد. گنبد این رستوران توسط شرکت معماری معروف اوکلندی به نام MJ Murphy ساخته است که در زمینه طراحی و ساخت آکواریوم‌های منحصر به فرد و خلاقانه شناخته شده است.

 

 

 

 

 

 

 

رستوران زیر دریا در مالدیورستوران زیر دریا در مالدیو ؛ گنبد این رستوران توسط شرکت معماری معروف اوکلندی به نام MJ Murphy ساخته است که در زمینه طراحی و ساخت آکواریوم‌های منحصر به فرد و خلاقانه شناخته شده است.

 

 

میهمانان از طریق یک راه پله مارپیچی ۱۳ متری که کلبه‌ای بالای رستوران را به رستوران زیر دریا متصل می‌کند، به داخل رستوران می‌روند. از آنجا که فضای داخل رستوران نسبتا کوچک طراحی شده است، و برای اینکه فضای بیشتری در اختیار میهمانان و مشتریان وجود داشته باشد، غذاهای سفارش داده شده در بیرون از رستوران و در خشکی طبخ شده و سپس در رستوران زیر دریا سرو می‌شوند.

 

 

 

گذشته از طراحی نفس‌گیر و شگفت‌انگیز، غذاهای این رستوران نیز یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهایی است که می‌توانید امتحانشان کنید. غذاهای سرو شده در این رستوران توسط خبره‌ترین آشپزهای دنیا طبخ شده و همراه با ترکیبی از بهترین نوشیدنی‌های سراسر جهان سرو می‌شوند که در نوع خود بی‌نظیر هستند.

 

 

 

رستوران زیر دریا در مالدیو ؛ از آنجا که فضای داخل رستوران نسبتا کوچک طراحی شده است، غذاهای سفارش داده شده در بیرون از رستوران و در خشکی طبخ شده و سپس در رستوران زیر دریا سرو می‌شوند.

 

 

رستوران زیر دریا در مالدیو ؛ غذاهای سرو شده در این رستوران توسط خبره‌ترین آشپزهای دنیا طبخ شده و همراه با ترکیبی از بهترین نوشیدنی‌های سراسر جهان سرو می‌شوند که در نوع خود بی‌نظیر هستند.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :zarrinnama

کد: 10361 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 2770 ساعت: 1:06 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

  نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل...

  فرمول بستنی چیست؟ تابستان که می‌شود، سرانه مصرف خوراكی‌هایی مانند بس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌ها و هشدارهای تغذیه‌ای در مسافرت اسهال مسافرتی یکی از آن بیماری‌هایی است که هر مسافری را تهدید می‌کند.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.
خط قرمزهای تغذیه‌ای ١٧ساعت روزه داری نزدیک به ١٧ساعت روزه‌داری، ماه رمضان را در سال‌های اخیر، متفاوت با سال‌های دیگر کرده است. گرمای هوا که با ورود به تیرماه؛ اولین ماه تابستان، شدیدتر می‌شود و تشنگی و گرسنگی، آزمون سخت روزه‌داری را سخت‌تر کرده است.
چه غذاهایی میگرن را تشدید می‌کند/ میگرن هات‌داگی را بشناسیم یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عطرهای تند و برخی مواد غذایی مانند پیاز خام، شکلات، غذاهای تند و پر ادویه، هات‌داگ، شیر، ماست و به ویژه پنیر، گوجه‌فرنگی، پرتقال، توت‌فرنگی، موز و مصرف سیگار می‌تواند موجب تشدید سردردهای میگرنی شود.