کم‌خوری مغز را جوان نگه می‌دارد


لقمه: دانشمندان دریافتند تغذیه‌ بر پایه رژیم غذایی با کالری محدود، پروتیینی به نام CREB۱ را به کار می‌اندازد که مجموعه‌ای از ژن‌های مرتبط با طول عمر و عملکرد خوب مغز را به کنش وا می‌دارد.

به گزارش لقمه در یک پژوهش که در مجله پروسیدینگز اف دی نشنال اکادمی اف ساینسز آمریکا انتشار یافت، بر پایه مطالعه‌ای بر روی موش‌ها قرار دارد که در آن موش‌ها حدود ۷۰ درصد از غذایی را که معمولا روزانه مصرف می‌کردند تغذیه می‌شدند.   

این گزارش حاکی است «جیووامباتیستا پانی»، نویسنده اصلی مقاله و پژوهشگر موسسه پاتولوژی عمومی، دانشکده پزشکی دانشگاه کاتولیک سیکرد هارت در رم، اظهار داشت: «امید ما این است که راهی بیابیم تا CREB۱ را، برای نمونه از طریق داروهای جدید، برای جوان نگاه داشتن مغز فعال سازیم بدون آنکه نیازی به یک رژیم غذایی سخت باشد.»
پژوهشگران پیش‌تر کشف کرده‌اند موش‌هایی که تحت رژیم غذایی هستند قابلیت‌های‌شناختی و حافظه بهتری دارند، کمتر پرخاشگر بوده و متمایل به آن هستند که از ابتلا به بیماری آلزایمر دوری گزیده و یا آنرا به تاخیر اندازند. اما، آن‌ها نمی‌دانستند چرا چنینن است.
نویسندگان مقاله می‌گویند: «اکنون مشخص شد که CREB۱ کنش‌های مهم مغز مانند، حافظه، یادگیری، و مهار اضطراب را تنظیم می‌نماید و کنش آن با بالا رفتن سن کاهش یافته و یا از نظر فیزیولوژی در خطر می‌افتد.»


نقل از :سینا

کد: 1038 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2793 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
3 یک نانوا و یک بستنی‌فروش محکوم به شلاق و زندان شدند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۲ تير
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
7 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
8 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
9 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
11 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  دوری از اضافه وزن در رستوران از نخستین نیازهای بشری، تهیه و تدارک غذای کافی، من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت