آغاز فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان ملل در ایران


پایگاه خبری لقمه: فاز سوم پروژه ترسیب کربن با همکاری سازمان جنگل‌ها و مراتع و دفتر عمران سازمان ملل متحد امروز با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای اجرا در 4 استان کشور آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تفاهم‌نامه‌‌ای برای اجرای فاز سوم پروژه ترسیب کربن در 4 استان ایران با حضور نمایندگان دفتر عمران سازمان ملل (UNDP) و معاونان و رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع پیش از ظهر امروز در محل سازمان جنگلها به امضا رسید.

 

پروژه ترسیب کربن از سال 83 برای نخستین بار در کشور آغاز شده که در فاز اول 140 هزار هکتار و در فاز دوم 85 هزار هکتار از اراضی بیابانی کشور را برای مقابله با بیابان‌زدایی و کاهش گازهای گلخانه‌ای پوشش داده است. در ادامه این پروژه‌ها 18 استان کشور درگیر شده‌اند که 97 شهر و 300 روستا نیز تحت پوشش پروژه ترسیب کربن قرار گرفته‌اند.

 

گری‌لوئیس نماینده سازمان ملل در امور عمران در مراسم اجرای این تفاهم‌نامه که در سازمان جنگل‌ها و مراتع انجام شد، گفت: در ایران به دلیل تغییر اقلیم و فعالیت‌های انسانی از جمله چرای بی‌رویه دام 20 درصد اراضی در معرض بیابان‌زایی قرار دارند. 

 

وی با اشاره به اینکه پروژه ترسیب کربن و بیابان‌زدایی ابتدا در استان خراسان جنوبی آغاز شد، تصریح کرد: این پروژه زندگی 120 هزار نفر از ساکنان کشور را تحت تأثیر قرار داده چرا که اراضی را اجرا کرده است. 

 

به گفته لوییس حدود 2 هزار گروه و 25 هزار نفر ترکیب پروژه ترصیب کربن شده‌اند که علاوه بر کاهش گازهای گلخانه‌ای و پیشگیری از فرسایش خاک به طور همزمان فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی در روستاها را هم ایجاد می‌کند.

 

نماینده مقیم برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران همچنین، اظهار داشت: 380 هزار دلار از سوی دفتر UNDP برای فاز سوم ترسیب کربن در ایران اختصاص داده می‌شود و 7.6 میلیون دلار نیز توسط دولت جمهوری اسلامی ایران برای اجرای این پروژه اختصاص می‌یابد. قرار است تا پروژه ترسیب کربن در 4 استان گلستان، خراسان شمالی، یزد و خراسان جنوبی اجرا شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10429 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 1925 ساعت: 11:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
2 پزشک هوش مصنوعی اپل چقدر قابل اعتماد است؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۴ فروردين
3 پیشرفت ۳۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی وزارت نیرو در کشور ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
4 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
5 آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
6 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
7 افزایش تولید شیر با اجرای پروژه‌های اصلاح نژاد ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 سامانه پایش محصولات کشاورزی با همکاری فائو ایجاد می‌شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
9 خوراکی هایی که شما را پر انرژی می کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
10 ۱۳تصفیه خانه فاضلاب استان تهران در دولت دوازدهم راه اندازی می شود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
11 معاون وزیرجهادکشاورزی :یک هزار و ٩٠٥ پروژه آب و خاک در هفته دولت افتتاح شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
قصه خرمای فرانسوی و زعفران اسپانیایی و فسنجان عراقی! بسیاری از کالاهای ایرانی مانند خرما،پسته، فرش و حتی زعفران به نام کشورهای دیگر در دنیا خرید و فروش می‌شوند.