سامانه پایش محصولات کشاورزی با همکاری فائو ایجاد می‌شود


پایگاه خبری لقمه: پروژه همکاری ایران و فائو در زمینه ارتقای سامانه پایش محصولات کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای در سه استان کشور به امضا رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عباس کشاورز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با سازمان فائو در قالب پروژه ارتقای سامانه پایش محصولات کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای با بیان اینکه این تفاهم‌نامه به منظور ایجاد سامانه پایش مستمر تولید منعقد می‌شود، گفت: اعتبار این پروژه به ارزش ۴۹۸ هزار دلار از سوی فائو تامین شده و مدت این قرارداد دو سال است.

 
وی اضافه کرد: با ایجاد این سامانه آمار سطح تولید و اتفاقات اقلیمی به روز به کارشناسان محلی، مدیران و مقامات وزارتخانه گزارش خواهد شد و هدف ما استفاده از سیستم‌های ماهواره‌ای در جهت ارائه اطلاعات به روز، دقیق و به تفکیک هر محصول است.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در این راستا ما چند درخواست داریم، اول اینکه اطلاعات باید به روز و همچنین قابل پیش بینی و تحلیل باشد.
 
کشاورز تصریح کرد: ما سامانه‌ای می‌خواهیم که کلیه اتفاقاتی را که برای محصول رخ می‌دهد رصد کند و آمار مربوطه را به اطلاعات تبدیل نماید. به عنوان مثال اگر به ما این آمار را می‌دهد که محصولی ۵ بوته دارد اعلام کند این ۵ بوته مطلوب است یا کم است.
 
وی افزود: این پروژه در حال حاضر در سطح سه استان به صورت پایلوت آغاز شده، یکی از استان‌ها که استان زنجان است تیپ مناطق سرد را دارد و کشاورزی در آنجا بیشتر به صورت دیم انجام می‌شود. استان دوم استان مازندران و تیپ آن تیپ مناطق ساحلی، کم ارتفاع و پرباران است و برنج و محصولات باغبانی عمده تولیدات آن هستند که ما از تجربه این استان می‌توانیم برای نقاطی مانند گیلان، گلستان، خراسان شمالی، آذربایجان غربی و اردبیل بهره‌برداری کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: استان سوم جنوب کرمان و تیپ مناطق گرم است که کشاورزی در آنجا از هم‌اکنون آغاز شده و تا تیرماه به سکون می‌رسد. سیب‌زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، سبزی، صیفی‌جات و گاها هندوانه در این مناطق تولید می‌شود.
 
کشاورز تصریح کرد: ما در این پروژه به دنبال تجهیزات و امکانات نیستیم، ما از این فرصت برای تقویت نیروی انسانی باید استفاده کنیم و باید از این فضا بهره ببریم تا صاحب این تکنولوژی شویم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12110 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 1671 ساعت: 3:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
3 کمبود ۱۰۶ دارو در کشور ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
4 کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
5 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
6 نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
7 داروهای رانیتیدین کشور برای تعیین میزان ناخالصی آزمایش می شوند ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
8 معدوم سازی ۱۱ تن مواد غذایی فاسد در مسیر راهپیمایی حرم رضوی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
9 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان
10 بهبود معیشت جوامع روستایی با اصلاح روش‌های تولید محصول ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  کودکان را قبل از تولد به خوردن میوه و سبزی عادت دهید محققان می گویند تلاش برای عادت دادن کودکان به خورد...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
4 ساندویچ پیشنهادی برای پیک‌نیک این ساندویچ غنی از سبزی‌ها و حاوی ویتامین، موادمعدنی و پلی‌فنول‌ها با خاصیت آنتی‌اکسیدانی است....
7 بیماری ناشی از آب آلوده را بشناسید برای رفع آلودگی آب در منزل می توانید ابتدا آن را بجوشانید و سپس مصرف کنید.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.