سامانه پایش محصولات کشاورزی با همکاری فائو ایجاد می‌شود


پایگاه خبری لقمه: پروژه همکاری ایران و فائو در زمینه ارتقای سامانه پایش محصولات کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای در سه استان کشور به امضا رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عباس کشاورز در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با سازمان فائو در قالب پروژه ارتقای سامانه پایش محصولات کشاورزی با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای با بیان اینکه این تفاهم‌نامه به منظور ایجاد سامانه پایش مستمر تولید منعقد می‌شود، گفت: اعتبار این پروژه به ارزش ۴۹۸ هزار دلار از سوی فائو تامین شده و مدت این قرارداد دو سال است.

 
وی اضافه کرد: با ایجاد این سامانه آمار سطح تولید و اتفاقات اقلیمی به روز به کارشناسان محلی، مدیران و مقامات وزارتخانه گزارش خواهد شد و هدف ما استفاده از سیستم‌های ماهواره‌ای در جهت ارائه اطلاعات به روز، دقیق و به تفکیک هر محصول است.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در این راستا ما چند درخواست داریم، اول اینکه اطلاعات باید به روز و همچنین قابل پیش بینی و تحلیل باشد.
 
کشاورز تصریح کرد: ما سامانه‌ای می‌خواهیم که کلیه اتفاقاتی را که برای محصول رخ می‌دهد رصد کند و آمار مربوطه را به اطلاعات تبدیل نماید. به عنوان مثال اگر به ما این آمار را می‌دهد که محصولی ۵ بوته دارد اعلام کند این ۵ بوته مطلوب است یا کم است.
 
وی افزود: این پروژه در حال حاضر در سطح سه استان به صورت پایلوت آغاز شده، یکی از استان‌ها که استان زنجان است تیپ مناطق سرد را دارد و کشاورزی در آنجا بیشتر به صورت دیم انجام می‌شود. استان دوم استان مازندران و تیپ آن تیپ مناطق ساحلی، کم ارتفاع و پرباران است و برنج و محصولات باغبانی عمده تولیدات آن هستند که ما از تجربه این استان می‌توانیم برای نقاطی مانند گیلان، گلستان، خراسان شمالی، آذربایجان غربی و اردبیل بهره‌برداری کنیم.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: استان سوم جنوب کرمان و تیپ مناطق گرم است که کشاورزی در آنجا از هم‌اکنون آغاز شده و تا تیرماه به سکون می‌رسد. سیب‌زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، سبزی، صیفی‌جات و گاها هندوانه در این مناطق تولید می‌شود.
 
کشاورز تصریح کرد: ما در این پروژه به دنبال تجهیزات و امکانات نیستیم، ما از این فرصت برای تقویت نیروی انسانی باید استفاده کنیم و باید از این فضا بهره ببریم تا صاحب این تکنولوژی شویم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12110 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر بازدید: 1889 ساعت: 3:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
3 هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف «ملاتونین» ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
4 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
5 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
6 کمبود ۱۰۶ دارو در کشور ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
7 کشف و توقیف ۱۱ تن کود شیمیایی یارانه ای خارج از شبکه توزیع ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
8 خطرناک ترین سموم غذایی و فرآورده های کشاورزی تقلبی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
9 نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم ۱۴۰۰ سه شنبه ۹ شهريور
10 داروهای رانیتیدین کشور برای تعیین میزان ناخالصی آزمایش می شوند ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
11 معدوم سازی ۱۱ تن مواد غذایی فاسد در مسیر راهپیمایی حرم رضوی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۶ عادتی که همانند سیگار کشیدن مضر است گفته می شود، علاوه بر سیگار کشیدن عادت های ناسالم دیگری نیز وجود دارد که پیامدهای آن با عوارض سیگار کشیدن فرق چندانی ندارد.
چگونه از اضافه وزن جلوگیری کنیم؟ حتی یک جست‌وخیز ساده، دویدن یا طناب زدن هم می‌تواند خوب و مفید باشد. برای داشتن فعالیت بیشتر، به جای آسانسور از پله استفاده کنید یا قسمتی از مسیر خانه تا مدرسه یا محل کار را پیاده طی کنید.
آیا شما هم به متخصص تغذیه مراجعه خواهید کرد؟ صرف نظر از وزن و ویژگی های جسمانی، عوامل چندی امکان مراجعه افراد به متخصصان تغذیه یا استفاده از رژیم های غذایی خاص را افزایش می دهد که از جمله آنها می توان به عوامل اجتماعی، روانشناختی و بیولوژیک اشاره کرد.
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.