مرگ زودهنگام با مصرف سیب زمینی سرخ کرده


پایگاه خبری لقمه: محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان ایتالیایی با بررسی ۴۴۴۰ فرد ۴۵ تا ۷۹ سال دریافتند در طول ۸ سال پیگیری این افراد، کسانی که سیب زمینی سرخ کرده و چیپس دو بار یا بیشتر در هفته خورده بودند در مقایسه با افرادی که سیب زمینی سرخ کرده نخورده بودند، دو برابر بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار داشتند.

 

نیکولا ورونس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز رابطه مستقیم بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و مرگ زودهنگام به اثبات نرسیده است، اما ما معتقدیم روغن مورد استفاده سرشار از چربی ترانس، فاکتور مهمی در توضیح مرگ ناشی از خوردن سیب زمینی بیشتر باشد.»

 

طبق گزارش اخیر محققان، چربی ترانس موجب افزایش میزان کلسترول بد LDL در خون می شود که می تواند منجر به بیماری قلبی شود.

 

محققان امیدوارند نتایج این مطالعه هشداری برای افرادی باشد که سیب زمینی سرخ کرده می خورند و بدانند که مصرف آن را باید به شدت محدود کنند.

 

ورونس در ادامه عنوان می کند: «سایر فاکتورهای مهم نظیر چاقی، عدم تحرک و مصرف زیاد نمک نیز ممکن است از فاکتورهای افزایش ریسک مرگ زودهنگام در بین افرادی باشد که غالبا سیب زمینی سرخ کرده مصرف می کنند.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10435 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 49 ساعت: 9:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مردان چاق و قدبلند در معرض ریسک بالای سرطان پروستات ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
2 مرگ‌و میر "تب‌ کریمه کنگو" در تهران نداشتیم/ گوشت با مهر دامپزشکی بخرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير
3 شایع‌ترین بیماری عفونی در تابستان چیست؟ / بهترین روش شست شوی سبزیجات ۱۳۹۶ شنبه ۱۷ تير
4 شبهای احیا بدون نظارت دامپزشکی، دام ذبح نکنید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
5 تأثیر افزایش تعرفه های گمرگی بر صادرات در مرز مهران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ خرداد
6 فائو هشدار داد: شیوع ویروس مرگبار ماهی تیلاپیا ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7 نوشابه های انرژی زا برای مبتلایان به مشکلات قلبی مرگبار است ۱۳۹۶ شنبه ۲۳ ارديبهشت
8 آمادگی برای شروع درمان سرطان ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
9 اختلالات خوردن کدامند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۱ ارديبهشت
10 مصرف روزانه آجیل ریسک بیماری قلبی و سرطان را کاهش می دهد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت