مرگ زودهنگام با مصرف سیب زمینی سرخ کرده


پایگاه خبری لقمه: محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان ایتالیایی با بررسی ۴۴۴۰ فرد ۴۵ تا ۷۹ سال دریافتند در طول ۸ سال پیگیری این افراد، کسانی که سیب زمینی سرخ کرده و چیپس دو بار یا بیشتر در هفته خورده بودند در مقایسه با افرادی که سیب زمینی سرخ کرده نخورده بودند، دو برابر بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار داشتند.

 

نیکولا ورونس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز رابطه مستقیم بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و مرگ زودهنگام به اثبات نرسیده است، اما ما معتقدیم روغن مورد استفاده سرشار از چربی ترانس، فاکتور مهمی در توضیح مرگ ناشی از خوردن سیب زمینی بیشتر باشد.»

 

طبق گزارش اخیر محققان، چربی ترانس موجب افزایش میزان کلسترول بد LDL در خون می شود که می تواند منجر به بیماری قلبی شود.

 

محققان امیدوارند نتایج این مطالعه هشداری برای افرادی باشد که سیب زمینی سرخ کرده می خورند و بدانند که مصرف آن را باید به شدت محدود کنند.

 

ورونس در ادامه عنوان می کند: «سایر فاکتورهای مهم نظیر چاقی، عدم تحرک و مصرف زیاد نمک نیز ممکن است از فاکتورهای افزایش ریسک مرگ زودهنگام در بین افرادی باشد که غالبا سیب زمینی سرخ کرده مصرف می کنند.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10435 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 74 ساعت: 9:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چگونه بیماری عفونت خونی را تشخیص دهیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
2 هر یک کیلو کاهش وزن برابر با 2 ماه عمر بیشتر ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
3 کاهش فشار خون با روش های خانگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
4 میوه هایی که از خطر مرگ پیشگیری می کند ۱۳۹۶ شنبه ۱۵ مهر
5 پروتئینی که ویروس آنفلوانزا را تحت تاثیر قرار می دهد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
6 چگونه با قلب خود مهربان تر باشیم ۱۳۹۶ شنبه ۸ مهر
7 مصرف بیش از حد این غذاها برای جنین مضر است ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
8 پنجمین عامل مرگ ومیر جهان ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
9 9 خوراکی خطرناک و کشنده ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ شهريور
10 در روز چند وعده میوه و سبزیجات مصرف کنیم؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ شهريور
11 افزایش مرگ زودهنگام با رژیم غذایی کم چرب و پرکربوهیدرات ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری توت‌فرنگی منبع خوبی از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت