مرگ زودهنگام با مصرف سیب زمینی سرخ کرده


پایگاه خبری لقمه: محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محققان ایتالیایی با بررسی ۴۴۴۰ فرد ۴۵ تا ۷۹ سال دریافتند در طول ۸ سال پیگیری این افراد، کسانی که سیب زمینی سرخ کرده و چیپس دو بار یا بیشتر در هفته خورده بودند در مقایسه با افرادی که سیب زمینی سرخ کرده نخورده بودند، دو برابر بیشتر در معرض مرگ زودهنگام قرار داشتند.

 

نیکولا ورونس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هنوز رابطه مستقیم بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و مرگ زودهنگام به اثبات نرسیده است، اما ما معتقدیم روغن مورد استفاده سرشار از چربی ترانس، فاکتور مهمی در توضیح مرگ ناشی از خوردن سیب زمینی بیشتر باشد.»

 

طبق گزارش اخیر محققان، چربی ترانس موجب افزایش میزان کلسترول بد LDL در خون می شود که می تواند منجر به بیماری قلبی شود.

 

محققان امیدوارند نتایج این مطالعه هشداری برای افرادی باشد که سیب زمینی سرخ کرده می خورند و بدانند که مصرف آن را باید به شدت محدود کنند.

 

ورونس در ادامه عنوان می کند: «سایر فاکتورهای مهم نظیر چاقی، عدم تحرک و مصرف زیاد نمک نیز ممکن است از فاکتورهای افزایش ریسک مرگ زودهنگام در بین افرادی باشد که غالبا سیب زمینی سرخ کرده مصرف می کنند.»

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10435 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 1465 ساعت: 9:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4 مرگ دلخراش دختر ۴ ساله نیشابوری زیر چرخ‌های تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 مقدار آب ارسالی به غزه چقدر است/مسئله مرگ و زندگی ۱ میلیون کودک در غزه ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
6 افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۶ مرداد
7 تسهیلات ویژه بومگردی‌ها برای تابستان/ از اقامت رایگان تا تخفیف 30 درصدی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۸ خرداد
8 بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
9 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
10 ۵۹ درصد افزایش ارزی صادرات کالا کالا از مرز خسروی به عراق ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
11 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بخوریم و چه نخوریم تا استرس نگیریم؟ زندگی در دنیای مدرن و پرتنش امروزی بدون استرس نیست...

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه شکم خود را کوچک کنیم؟ چربی های دور کمر و ظاهر بدی که این چربی های اضافه به ترکیب بدن می دهند، ممکن است برای بسیاری از افراد آزار دهنده باشند. احتمالاً همه افراد دوست دارند کمری باریک، زیبا و منعطف داشته باشند. چنین خصوصیاتی علاوه بر اینکه نشان سلامتی فرد به حساب می آیند، مسلماً در ترکیب بندی بدن هم تاثیر گذار خواهند بود.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.
خنک بنوشید بیشتر عرق می‌کنید تابستان فرا رسیده و مشکل عرق و بوی بدن آن تبدیل به کابوس خیلی‌ها شده است. گاهی در اتوبوس یا مترو و حتی فضاهای باز از بوی عرق بعضی‌ها نمی‌شود نفس کشید.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.