ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلفاست/واحدهای متخلف پلمب می شوند


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تاکید کرد: در ماه مبارک رمضان حتی ارائه‌ غذای گرم به شکل بیرون‌بر تخلف بوده و واحدهای متخلف پلمب خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ناصر حسینی تبریزی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: طبق قوانین و مقررات لازم است که رستوران‌ها و اماکنی که غذای گرم ارائه می‌کنند فعالیت خود را از یک ساعت مانده به افطار آغاز کرده و تا یک ساعت پیش از سحر ادامه دهند.

 

وی ادامه داد: البته با توجه به مدت زمانی که برای طبخ غذا لازم است طبیعتا این واحدها می‌توانند در ساعات مختلف روز به فعالیت پخت و پز بپردازند، اما ارائه غذا از سوی آنها مجاز نبوده و تنها در ساعات اشاره شده امکان ارائه‌ی این خدمات وجود دارد.

 

رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش همچنین عنوان کرد: در طول ایام ماه مبارک رمضان نیز نظارت‌های کافی صورت می‌گیرد تا با متخلفان این عرصه برخورد شود. برهمین اساس طی روزهای گذشته حدود ۲۵ واحد متخلف پلمب شده‌اند.

 

حسینی تبریزی ادامه داد: البته اعضای صنف ما به خوبی از مقررات آگاهند و بر همین اساس حجم تخلفات بسیار پایین بوده و از میان ۱۲۰۰ واحد فعال در این بخش تنها تعداد محدودی از واحدها تخلف کرده‌اند.

 

وی همچنین یادآور شد: به طور مرسوم واحدهای مختلف ماه مبارک رمضان را به عنوان زمانی برای انجام تعمیرات و بازسازی محیط های کسب و کار خود در نظر می‌گیرند.

 

در ماه مبارک رمضان گاهی دیده می‌شود که واحدهای مختلف نسبت به فروش غذای گرم به شکل بیرون‌بر اقدام می‌کنند که با توجه به اظهارات رییس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش این اقدام خلاف قانون بوده و در صورت مطلع شدن اتحادیه صنفی یا اداره اماکن با آن برخورد خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 10444 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد بازدید: 3999 ساعت: 11:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 سیب زمینی‌های سبز و جوانه‌زده خطرناک هستند؟/ سیب‌زمینی‌های نرم را انتخاب نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ بهمن
3 توییت تند پویانفر به خاطر گرانی‌ مواد غذایی+تصویر ۱۴۰۴ جمعه ۲۹ آذر
4 روغن کلزا یا آفتابگردان؛ کدام روغن برای سلامت قلب انتخاب بهتری است؟ ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۸ آذر
5 نقش کارخانه‌های لبنیات در حفظ چرخه تولید و امنیت غذایی در شرایط جنگی ۱۴۰۴ دوشنبه ۲۷ آبان
6 چه بخوریم تا شانس بارداری بیشتر شود؟ الگوی غذایی مهم‌تر از یک ماده غذایی خاص ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۰ مهر
7 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
8 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
9 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
10 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
11 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

  سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور وزارت جهاد کشاورزی معتقد است، عطش بازار تراکتور به عرضه پایین برمی‌گردد اما وزارت صنعت، معدن و تجارت در این خصوص می‌گوید، بین آمار نیاز بازار و تقاضا اختلاف وجود دارد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
افزایش ریزش مو با چه خوراکی‌هایی اتفاق می‌افتد یک متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه رفتارهای نادرستی در بین افراد وجود دارد که باعث بروز ریزش موی غیرطبیعی در افراد می‌شود، گفت: یکسری عادات تغذیه‌ای و رفتاری در مردم رواج یافته که به صورت ناآگاهانه انجام می‌شود و این امر باعث افزایش شمار بیمارانی که به علت ریزش مو به مطب پزشکان مراجعه می‌کنند، شده است.