فائو: تولید گندم ایران ۲۵ درصد بیش از میانگین ۵ سال اخیر می‌شود


پایگاه خبری لقمه: فائو در تازه‌ترین گزارش سه ماهه خود با عنوان«چشم‌انداز محصولات کشاورزی و وضعیت غذایی»جهان،از ثبات در تولید گندم ایران برای سال زراعی۲۰۱۷ و امکان تحقق تولید۱۳.۵میلیون تنی برای امسال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از دفتر نمایندگی فائو در ایران، بر اساس پیش بینی نیمه دوم سال ۲۰۱۷ (خرداد ۱۳۹۶) این سازمان، وضعیت آب و هوایی مناسب باعث شده تا ایران در سال زراعی جدید به عنوان یکی از تولیدکنندگان مطرح منطقه ای گندم پس از ترکیه باقی بماند.

 

انتظار می‌رود تولید گندم ایران در سال زراعی ۲۰۱۷ در سطح سال ۲۰۱۶ یعنی در رقم ۱۳.۵ میلیون تن باقی مانده و بدین ترتیب ۲۵ درصد بیش از میانگین برداشت در پنج ساله اخیر باشد. تولید دانه‌درشت‌ها در این کشور برای  سال  ۲۰۱۷ نیز با افزایشی ۱۰۰ هزارتنی نسبت به سال ۲۰۱۶، بالغ بر ۴ میلیون تن برآورد می‌شود. تولید برنج در ایران نیز وضعیت مشابهی داشته و با افزایش ۱۰۰ هزار تنی نسبت به سال ۲۰۱۶ به ۲.۶ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ خواهد رسید.

 

فائو پیش‌بینی مجموع تولید غلات ایران در سال ۲۰۱۷ را بالغ بر ۲۰.۱ میلیون تن اعلام کرده که از رشد ۲۰۰ هزار تنی نسبت به سال ۲۰۱۶ برخوردار است. مجموع ذخایر غلات ایران در سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۵.۴ میلیون تن برآورد می‌شود، که از احتمال کاهش ۹۰۰هزارتنی نسبت به سال ۲۰۱۶ (۶.۳ میلیون تن) حکایت دارد.  

 

گزارش «چشم‌انداز محصولات کشاورزی و وضعیت غذایی» فائو اعلام کرد که اگرچه برداشت گسترده محصول در برخی مناطق وضعیت جهانی عرضه غذا را ثابت نگه داشته، اما تداوم جنگ و ناآرامی تعداد افراد آواره و گرسنه در دیگر مناطق جهان را افزایش داده است.

 

بر اساس بررسی های  فائو هم اکنون  ۳۷ کشور در جهان برای تهیه غذا نیازمند کمک‌های خارجی هستند. به طوری که  حدود ۵.۵ میلیون نفر در سودان جنوبی به شدت دچار ناامنی غذایی شده و در سومالی نیز حدود ۳.۲ میلیون نفر به کمک‌های اضطراری غذایی و کشاورزی نیاز دارند. از سوی دیگر تعداد افراد بحران زده از لحاظ غذایی در یمن ۱۷ به  میلیون نفر رسیده است که در نوع خود یک فاجعه انسانی در منطقه خاورمیانه به شمار می رود. همچنین در شمال نیجریه نیز تداوم مناقشات نظامی باعث شده تا ۷.۱ میلیون نفر در مناطق آشوب زده دچار ناامنی غذایی شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10448 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد بازدید: 1935 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

  استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشس...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا لاغر نمی شوم؟ اگر تلاش می‌کنید لاغر شوید اما هر بار تیرتان به سنگ می‌خورد و به نتیجه نمی‌رسید احتمالاً پای عواملی در میان است که شما از آن‌ها غافل هستید.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
دلایل حامد توسلی برای طبخ کمتر غذاهای گوشتی در تلویزیون پایگاه خبری لقمه:حامد توسلی گفت: من مطمئنم یک درصد قشر متوسط رو به بالا و 99 درصد قشر ضعیف بیننده برنامه ما هستند. من برای رضایت و خوش آمد آن یک درصد نمی توانم استیک بپزم.