فائو: تولید گندم ایران ۲۵ درصد بیش از میانگین ۵ سال اخیر می‌شود


پایگاه خبری لقمه: فائو در تازه‌ترین گزارش سه ماهه خود با عنوان«چشم‌انداز محصولات کشاورزی و وضعیت غذایی»جهان،از ثبات در تولید گندم ایران برای سال زراعی۲۰۱۷ و امکان تحقق تولید۱۳.۵میلیون تنی برای امسال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از دفتر نمایندگی فائو در ایران، بر اساس پیش بینی نیمه دوم سال ۲۰۱۷ (خرداد ۱۳۹۶) این سازمان، وضعیت آب و هوایی مناسب باعث شده تا ایران در سال زراعی جدید به عنوان یکی از تولیدکنندگان مطرح منطقه ای گندم پس از ترکیه باقی بماند.

 

انتظار می‌رود تولید گندم ایران در سال زراعی ۲۰۱۷ در سطح سال ۲۰۱۶ یعنی در رقم ۱۳.۵ میلیون تن باقی مانده و بدین ترتیب ۲۵ درصد بیش از میانگین برداشت در پنج ساله اخیر باشد. تولید دانه‌درشت‌ها در این کشور برای  سال  ۲۰۱۷ نیز با افزایشی ۱۰۰ هزارتنی نسبت به سال ۲۰۱۶، بالغ بر ۴ میلیون تن برآورد می‌شود. تولید برنج در ایران نیز وضعیت مشابهی داشته و با افزایش ۱۰۰ هزار تنی نسبت به سال ۲۰۱۶ به ۲.۶ میلیون تن در سال ۲۰۱۷ خواهد رسید.

 

فائو پیش‌بینی مجموع تولید غلات ایران در سال ۲۰۱۷ را بالغ بر ۲۰.۱ میلیون تن اعلام کرده که از رشد ۲۰۰ هزار تنی نسبت به سال ۲۰۱۶ برخوردار است. مجموع ذخایر غلات ایران در سال ۲۰۱۷ بالغ بر ۵.۴ میلیون تن برآورد می‌شود، که از احتمال کاهش ۹۰۰هزارتنی نسبت به سال ۲۰۱۶ (۶.۳ میلیون تن) حکایت دارد.  

 

گزارش «چشم‌انداز محصولات کشاورزی و وضعیت غذایی» فائو اعلام کرد که اگرچه برداشت گسترده محصول در برخی مناطق وضعیت جهانی عرضه غذا را ثابت نگه داشته، اما تداوم جنگ و ناآرامی تعداد افراد آواره و گرسنه در دیگر مناطق جهان را افزایش داده است.

 

بر اساس بررسی های  فائو هم اکنون  ۳۷ کشور در جهان برای تهیه غذا نیازمند کمک‌های خارجی هستند. به طوری که  حدود ۵.۵ میلیون نفر در سودان جنوبی به شدت دچار ناامنی غذایی شده و در سومالی نیز حدود ۳.۲ میلیون نفر به کمک‌های اضطراری غذایی و کشاورزی نیاز دارند. از سوی دیگر تعداد افراد بحران زده از لحاظ غذایی در یمن ۱۷ به  میلیون نفر رسیده است که در نوع خود یک فاجعه انسانی در منطقه خاورمیانه به شمار می رود. همچنین در شمال نیجریه نیز تداوم مناقشات نظامی باعث شده تا ۷.۱ میلیون نفر در مناطق آشوب زده دچار ناامنی غذایی شوند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 10448 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد بازدید: 1810 ساعت: 9:32 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
7 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
8 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
9 کشت گندم در ۱۵۵ هزار هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 مطالبات گندم کاران تا پایان مهر تسویه می‌شود ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
11 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
نان‌های رژیمی هم چاق می‌كند این روزها وقتی برای خرید نان به برخی از نانوایی‌های فانتزی سری می‌زنیم، با انواع مختلفی از نان‌های حجیم یا نازك و ترد شده‌ای كه حاوی سبوس یا دانه‌هایی چون كنجد، شاهدانه، زیره، مغز آفتابگردان، جو، چاودار یا برخی سبزیجات خشك هستند، مواجه می‌شویم.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.